Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Homosexualizm
Autor Wiadomość
Robert 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-31, 03:10   

Mhm, trochę to zaczęło przypominać wojnę na argumenty :-> ale nieważne...

Wracając do tego "Homosexualizmu" to jako gej chyba mi wypada zabrać "głos".
Jak zobaczyłem niektóre posty to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać :-| ( ? ).
Jak zauważył Pan(?) Berecik90 homosexualizm jest nienaturalny...
nie wiem skąd to bo argumenty jakie tam padły były conajmniej śmieszne ;-)
Gej / Lessbijka to normalni ludzie, przyznam jedno co mnie bardzo denerwuje że są tacy homosexualiści którzy nie widzą dnia bez sexu i to może się zdawać chore i odrazu źle się kojarzy.
Pewnie nie spotkałeś jeszcze na żywo żadnego geja , Beret :-P ( ? ) bo rzeczy jakie w niektórych miejscach przytoczyłeś ,ehh, moim zdaniem mogą pochodzić z Twoich fantazji lub przyjaciół (homofobów?) lub też nie widzących nigdy na żywe oczy geja.
Nie można utożsamiać gejów wyłącznie w "dawanie sobie w dupe" , nie każdy gej robi to non stop 24/7 ,to też miłość - uczucie, tak jak heterosexualizm może być gorące, wspaniałe i dające satyfakcję.
Ja w sumie sam nie jestem przekonany co do adopcji dzieci jak jest tyle szumu przed tym to strach pomyśleć co by było po tym, jeśli gej chce zostać rodzicem to niech zmieni płeć byle dziecko miało matke i ojca... :-/

Prawdopodobnie jak w realu ktorś broniłby geja a w szczególności innych chłopak też zostałby wzięty za homo takie społeczeństwo jest niestety :-|

Pewnie słyszeliście o takim pojęciu "Coming-out" ,ciekawe co byś Beret zrobił gdyby Twój najlepszy kumpel lub ogólnie osoba którą znasz(jak się potem okazuje nie do końca) przyznała się do bycia homo lub bi -sexualistą.
Odrzuciłbyś taką osobe ? Czy może byś porozmawiał i spróbował zrozumieć ?
Chce wyjaśnić to bo to również bardzo ważne,gdy gej/lessbijka lub bi zdradza jedną lub nie najważniejszą tajemnicę każda osoba homosexualna przechodzi przez piekło zanim zacznie "normalnie" żyć bo wcześniejsze życie w "szafie" jest pełne zakłamania(kłamiemy bo musimy, a krzywdzić nie chcemy)wszystko to przed reakcją znajomych / współpracowników / rodziny itd...
Homosexualizm był i będzie czy to się komuś podoba czy nie ;-) ale wygodniej by było żyć w świecie gdzie nie byłoby miejsca na homofobie za to wiele na wzajemną akceptację,i szacunek.
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu