Kto to jest E. Farna? Nie znam xD
A o Tokio Hotel i Blog 27 uważam to samo, co o Feelu <na temat tego zespołu już się wypowiadałam>, czyli przy każdej możliwej okazji zlewanie się z wokalistów tych zespołów... :)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Tak,z Czech
Blogu nie znoszę,Farna jest mi objętna,Tokio Hotel też.Najgorsza z tego zestawu jest Tola,która zyskala popularność tylko dlatego,że ma bogatego tatusia i piszą o niej w Bravo.
Nie słucham ich. Nie przepadam.
A co o nich sądzę? Są to osoby, które idą na łatwiznę. Zamiast zdobywać popularność śpiewam, talentem, chcą się wybić dzięki swojej 'oryginalności'. Robią wokół siebie wiele szumy, ale to jest chwilowe. Taką mam przynajmniej nadzieję ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Najpierw prawie wszyscy ich słuchają! Potem jest, że te zespoły są do kitu i wielka część fanów zamienia się w antyfanów. A później samo mija. I nikt ich nie słucha, wszelki słuch o nich zagina.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
nie lubie ich uważam że są to zespoły na sezon , tokio hotel już znika z showbiznesu, o tej całe Farmie czy czymś tam wogóle nie słyszałam ,blog 27 zespół który zdobył chwilową sławe a do tego wokalistka robi za dużo szumu wokół niego by utrzymać sie w branży
heh szkoda gadać
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
Farna - nie słucham jej. Nie podobaja mi sie jej piosenki. A jeśli chodzi o osobe, to prezentuje o wiele wyższy poziom niż Blog 27 czy Tokio Hotel, ale nie za bardzo ją lubie. Jest mi po prostu obojętna.
Całkiem inne mam podejście do Blog 27 i Tokio Hotel... 'Muzyka' (o ile można to tak nazwać), którą tworzą całkowicie mi sie nie podoba i nigdy nie podobała. A jesli chodzi o ich osoby to z tym jest jeszcze gorzej. Dzieci udające dorosłych..
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Ewa Farna- może być.
Blog 27 i Tokio Hotel- nie lubię tego typu piosenek, które mają. A do ich osób to nic nie mam.. Jeśli słychać o nich to słychać, a jak nie to nie.. Obojętne dla mnie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum