No wszyscy wiedzą, że ideały nie istnieją, ale pomarzyć każdy może ;p
Tak więc opiszcie jaki jest według was ideał dziewczyny/ chłopaka (wygląd i charakter)
ja wypowiem sie później ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ideał z wyglądu:
Brunetka, długie nogi :D, piwne duże oczka, piersi nie za duże xP
A tak ogólnie wygląd mam w głębokim poważaniu.. xP
inteligentna, mądra, akceptująca mnie w pełni, lekko zwariowana
Naprawde nie chce mi się więcej pisać xP
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Brunet i niebieskie oczka lub blondyn a charakter miły kochajacy lojalny zabawny wyluzowany romantyczny mądry hym ... to wszystko chyba ;] ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ xD ^^
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
Będzie trudno xD Bruneci z reguły mają piwne oczy xP. Tak jak ja :D
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Wysoki (ponad 180cm), dobrze zbudowany, sympatyczna buźka, na której wiecznie widnieje banan^^ brunet, włosy na żelu, do tego bardzo ciemne oczka.
Z ogromnym poczuciem humoru, z dystansem do siebie. Szczery, ale kulturalny i z szacunkiem odnosi się do innych. Imprezowicz ;p Czuły, ale nie wymagający za dużo czułości. Inteligentny. Otwarty. No i godny zaufania ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Hmm przede wzystkim wysoki.... nawet taki kolo 190cm wzrostu... ;) wloski ciemne, oczka hmm... piwne ;)))...
Oj musi to byc nieprzecietny wariat. . . ;))) bo z taka oaza sokoju bym zwariowla :/
inteligentny, uroczy, szarmancki, czaek lekko niesmialyy :D hhe. .. musi byc po prostu soba ;) I JEST !! heheh ;) mmm
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
ma 186-7 cm wzrostu slicznie zielone oczka heheheh
brunet:):) dobrze zbudowany, wsyportowany:) inteligetny, wyrozumialy dla mnie
jest do tanca i do rozanca :P nio i ideal wiadomo hehe musi mnie kochac
Ideał...
Brunet, albo szatyn. Włosy takie, żeby można za nie dobrze pociągnąć. Artystyczny nieład. :]
Niebieskie oczy. Nie za chudy, nie za gruby. Trochę wyższy ode mnie.
Najlepiej, żeby ubierał się w szerokie spodnie (umiarkowane szerokie), trampki i koszulki sięgające za tyłek.
Fajnie by było gdyby grał na jakimś instrumencie i słuchał (raczej) rocka.
Musi mnie kochać, przytulać, akceptować mnie, być szczery...
Ideał? Nie ma wyglądu:) Jedynie musi być zadbany.
A jeśli chodzi o charakter - nigdy go sobie do końca nie wyobraziłam, bo po prostu się nie da:) Mam swój ideał w głowie, wiem, czego oczekuję od mojego mężczyzny, dlatego bardzo trudno takiego spotkam. Nie wiem, czy w ogóle na niego trafię.
Ale szczerość, otwartość, inteligencja - to najważniejsze cechy. Musi też być towarzyski:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
a mój ideał... brunet... niebieskie blyszczace oczka :P mmm taki jest!! i nie zgadzam sie z tym ze nie ma brunetow o niebieskich oczach bo sa!! wysoooooki.... hmm zeby nie byl tkaim jakims wychudzonym ludzikiem tylko taki zbudowany jak to facet
a charakter... kochany... troskliwy... taki ktory mnie zrozumie... nooo poprostu taki do wszystkiego... do zabawy do rozmowy...
Ideał, to bzdura;) Bo ma się wymarzonego faceta, a i tak wychodzi na to, że potem wiąże się z kimś zupełnie innym, przynajmniej z wyglądu:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Wysoki brunet z ciemnymi oczami, wysportowany, ma mieć w spojrzeniu to coś :]
A co do charakteru powinien być miły, wygadany, inteligentny, otwarty, kultralny, zwariowany, z poczuciem humoru, ma mnie kochać ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
najlepszy byłby brunet. Mulatek taki śliczniutki heh
I musi być szalony, musi umieć mnie pocieszyć, rozweselić.
No i musi być wpatrzony tylko we mnie, tak żeby nie patrzył się na inne dziewczyny
inteligentny
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Wiecie co wam powiem, nie wierzyłam w ideał dopoki go nie znalazłam. Jestem z idealnym mężczyzna i z wyglądu i z charakteru. Ogromny romantyk a do tego niepoprawny, miły, sympatyczny, lojalny na ktorym zawsze moge polegac, po prostu cudowny i kocham go z całego serca:) jestem z nim ok. roku i mam nadzieje ze tak bedzie zawsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum