Czy w Waszej rodzinie często odbywaj± się takie imprezki w¶ród jej członków?:)
I czy lubicie w nich uczestniczyć:)
U mnie w rodzince jest taka tradycja że raz do roku się wszyscy zjezdzamy z calej polski na ognisko :):) w sumie fajnie tak :) bo tym samym mam kontak ze wszystkimi kuzynkami :)
Z okazji imienin zdarza się, że pójdę na tak± imprezkę.
Na mojej ulicy mieszka duża czę¶ć mojej rodziny xD
A z tak± najbliższ± siadamy w ogródko robimy grilla, czy co¶ w tym stylu :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
S± bardzo często... Ale ja lubię przebywać tylko z mniejsz± połow± mojej rodziny... Te spotkania s± nudne i nie lubie takiego czego¶ zawsze lepiej wyskoczyć z kumpelami....
_________________ Nie Chcę Żałować Żadnych Chwil, Chociaż Wiem, Że Nie Było Kolorowo...
Moja rodzina nie jest ze sob± zbytnio zgrana. Każdy woli robić imprezy w małym, ale za to jak miłym gronie. No chyba że wesele, tam to jest dużo osób :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
U mnie czasem s± takie spotkania, głównie w czasie ¶wi±t. Ale od czasu do czasu jeĽdzimy do babci na obiad, to też spotkanie rodzinne, tylko w nieco mniejszym gronie.
Czy lubię? Wła¶ciwie to po¶rodku. Bo zazwyczaj jestem jednym z tematów rozmów, czego nienawidzę. Ale trzeba się od czasu do czasu spotkać w gronie rodzinnym ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum