Hm, tylko raz kupiłam prostownicę przez Internet;)
Nie mam potrzeby kupowania czegoś ze stron www. Wolę coś przymierzyć, dotknąć, pomacać. W ciemno nigdy nie kupuję.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
nic nigdy nie kupiłam przez internet.
Większą przyjemność sprawia mi chodzenie po sklepach ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
ostatnio pierwszy raz w życiu kupiłam torbę przez internet. Kiedy ją dostałam, zawiodłam się, bo na zdjęciu to ona ładnie wyglądała, ale w rzeczywistości to wyglądała jak szmata. Na dodatek miała inne wymiary niż podali. Zakupy przez internet to nie dla mnie. Ja najpierw muszę na własne oczy zobaczyć to co chcę kupić, zobaczyć ze wszystkich stron i po dotykać
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja kupuję na rockmetalshop i to jest renomowany sklep internetowy Jeszcze się na nich nie zawiodłam. Mogę tam znaleźć wszystko, czego ma dusza zapragnie ;) Czasem ceny przerażają, ale cóż... Co najczęściej? Koszulki ]:->
Czasem też na allegro kupuję. Najczęściej książki, czasem ubrania/buty.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
ostatnio pierwszy raz w życiu kupiłam torbę przez internet. Kiedy ją dostałam, zawiodłam się, bo na zdjęciu to ona ładnie wyglądała, ale w rzeczywistości to wyglądała jak szmata. Na dodatek miała inne wymiary niż podali. Zakupy przez internet to nie dla mnie. Ja najpierw muszę na własne oczy zobaczyć to co chcę kupić, zobaczyć ze wszystkich stron i po dotykać
Prawo konsumenskie mówi iz masz prawo do zwrócenia towaru który został zakupiony przez internet 10 dni od jego otrzymania bez podania przyczyny i na koszt sprzedającego :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum