Myślę, że w internecie można poznać wiele ciekawych osób. Z tych znajomości często wychodzi coś większego. Sama czegoś takiego nie przeżyłam, ale znam kilka przypadków.
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
Ja sadzę że miłość znaleźć można tak jak i przyjaciół albo fajnych znajomych . Znam kilka par a nawet małżeństw które poznały się za pośrednictwem kabelków.
może mi się coś przyśniło ale czy takiego tematu nie było? (nie wiem)
Więc na początek moja regułka: tak można znaleźć miłość, starszego, zarośniętego pana, śliniącego się na widok młodych dziewczynek.
I oczywiście, przez internet można poznać wielu ciekawych ludzi, nawiązać nowe znajomości, ale w miłość przez internet niezbyt wierzę. Owszem zdarzają się takie przypadki. Ale nawiązując znajomość przez internet trzeba być ostrożnym
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
może mi się coś przyśniło ale czy takiego tematu nie było? (nie wiem)
Sprawdzałam i nie było takiego tematu
Moim zdaniem nie można znaleźć miłości przed internet.
Nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i nie wiadomo z kim mamy do czynienia. Wiadomo, że przez internet łatwiej się rozmawia i można powiedzieć coś czego nigdy nie odważyłoby się w realu. Znajomość można nawiązać, ale żeby kogoś pokochać trzeba się spotkać osobiście w normalnym świecie.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum