Ja myślę, że nie można być zazdrosnym o przyjaciela swojego partnera. Nie mamy takiego prawa by móc zabraniać spotykać się swojej drugiej połówce ze swoim przyjacielem. Oczywiste jest to, że wolałybyśmy, żeby nasz facet spędzał cały swój wolny czas z nami. A jak już się gdzieś wybiera, to koniecznie z nami. Ale nie zapominajmy o tym, że nasz partner nie jest naszą własnością. On również ma swoje życie, swoich znajomych...
Wyobraźmy sobie, że idziemy na jakąś imprezę z koleżankami. No i wiadomo jak ta imprezka będzie wyglądać... ploteczki nie ploteczki i te inne nasze tematy, na które możemy rozmawiać godzinami. No to właśnie faceci mają tak samo... też mają wiele tematów, na które mogą poświęcić godziny.
Ja znam wiele par, które są tylko i wyłącznie dla siebie. No i co im po tym... nigdzie nie wychodzą, z nikim się nie spotykają. Jak stare, dobre małżeństwo. A przecież są jeszcze młodzi, więc powinni korzystać z życia.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum