ja wczoraj też miałam szron na włosach a dokładnie na końcówkach włosów! a dzi¶ lepiej cieplej ale nadal wf nie mmay bo za zimno na hali no poza tym i tak dla mnie za zimno
a co do tego zamknięca szkół dyrko mówił nam osttanio że dyrektor może zamkn±ć szkołę ale wtedy albo odrobuć trzeba w wakacje albo w soboty :/ no może też lekcje skrócić za co bym była mu wdzięczna
moja kumpela z krk ma pr±d ;d
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
a ja nie do¶c ze w-f mam to jeszcze jutro basen Na takim mrozie nam kaz± pływać, a na naszym basenie w normalna pogode można zamarznać...
Mam nadzieje że jutro się ociepli
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
U mnie dzisiaj już zdecydowanie cieplej. W ci±gu dnia było ok -3.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
mały mróz może byc tak -15 ujdzie, ale -23? Jak trzeba stac na takim mrozie i co¶ w nosie zamarza to nie jest fajne i przyjemne^^
Eee tam. Ja wolę mróz niż upały
U mnie dzi¶ dosyć ciepło. Jakie¶ -10
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Obecnie na termometrze jest u mnie -6C, brak wiatru i opadów ¶niegu. Jednym słowem, a wła¶ciwie dwoma: jest dobrze.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
po południu było koło -7 stopni, rano -10 więc juz jest ciepło. I ¶nieg co¶ ostatnio nie pada... w sumie to od tych mrozów nie spadło nic, nawet popruszyć nic nie popruszyło.
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum