Dzi¶ jak jechałam do szkoły to było 0 stopni, czyli cieplutko
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
5 stopni było, jak wracałam ze szkoły Czyli gor±co!!!
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
5 stopni było, jak wracałam ze szkoły Czyli gor±co!!!
U mnie to samo mniej więcej ... szkoda, że tak ¶lizgo, bo się prawie przewróciłam id±c do szkoły ... a głupia chciałam ubrać adidasy ... już widzę jak wygl±dałyby moje spodnie ...
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Chyba pierwszy raz spotykam kogo¶, kto lubi jak wieje
oj bo takie faajne powietrze jest jak wieje, i tak sie fajnie chodzi pod wiatr, albo z wiatrem <3 albo jak sie czuje ze mnie zwiewa na bok i sie nie moge utrzymac^^ czuje sie wtedy taka lekka xD uwielbiam to:D
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
U mnie całkiem ładna pogoda. W tej chwili jakie¶ 3 stopnie na plusie oraz zero ¶niegu i błota.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Na zmianę ¶nieg, deszcz i wiatr. W większo¶ci to drugie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum