_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Wykorzystam Cię jak zlew,
Ty mnie zreszt± też!
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 22:48
Trochę zmieniłem plany. Nie idę do Technikum ٱczno¶ci tylko Informatycznego i z zawodu nie będę elektronikiem tylko informatykiem. I to już jest zaklepane.
LO profil matematyczno-informatyczny
Miałam i¶ć na mat-fiz, ale jednak stwierdziłam, że fizyka jest głupia. Albo na mat-geo, i do tej pory nie wiem dlaczego tego nie wybrałam, lubie geografie. Ale na maturze i tak pewnie poza obowi±zkowymi bede zdawać chemie
Szkoda że nie ma profilu matematyczno-chemicznego
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Ostatnio zmieniony przez Bramka 2009-04-12, 20:46, w cało¶ci zmieniany 1 raz
O, też bym na taki poszła, jakby był.
Przed składaniem podań narzekałam, bo nie stworzyli dla mnie profilu mat-biol albo jakiego¶ technikum chemicznego w pobliżu mojego miejsca zamieszkania ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum