Wiecie.. potrzebne mi tytóły ze trzech filmów na taki mały wieczór filmowy, który mam zamiar zrobić ze znajomymi u mnie w domu..no i nie wiem jakie te filmy wybrac, bo kazdy lubi co innego..
razem ze mn± obecne będ± dwie dziewczyny i dwóch chłopaków. Chłopaki lubi± horrory i SF, nom a my raczej komedie romantyczne..
Czy mogliby¶cie polecić mi jakie¶ dobre filmy w tych kategoriach??
1. "Teksańska masakra pił± mechaniczn±" - mój ulubiony horror. Nie da się tego opisać, trzeba go obejrzeć.
2. "Skazany na bluesa" - film na podstawie życia Ry¶ka Riedla (ale nie biografia!). Nawet jak nie słuchasz Dżemu, to moim zdaniem może się spodobać (i może po filmie zaczniesz ;] ).
3. Trzeci... hmm... wiele tytułów przemyka mi przez głowę, ale zapewne wszystkie znasz... No to może... O wiem! "Królowa potępionych"! Też horror. O wampirach. Miodzio.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
ooo..dzięki za tytóły
ale prawie sme horrory tu widzę
¶ci±gnę sobie je
a macie może jeszcze jakie¶ dobre science fiction i jak±¶ komedie może być romantyczna..
bo ten.. żeby można się było pobać i trz±¶ć portkami, po¶miać i zadziwić
Też nie widziałam. I kallientta "tytuł" się pisze przez u. Musiałam to powiedzieć, bo mnie razi ten bł±d...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum