Też miałam V3 i zniszczyła się po 2 tygodniach :]
Ale to może dlatego, że jak czasem się zdenerwowałam to rzucałam ni± o ¶cianę.
Ale ogólnie jak jest klapka to jak na tej klapce jest np wy¶wietlana godzina to to sie szybko psuje.
x)
Przynajmniej wiem to z do¶wiadczenia moich przyjaciół.
Ale to może dlatego, że jak czasem się zdenerwowałam to rzucałam ni± o ¶cianę.
No, nie dziwię się... Tylko kto w pełni rozumu rzuca telefonem o ¶cianę?!
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ale ogólnie jak jest klapka to jak na tej klapce jest np wy¶wietlana godzina to to sie szybko psuje.
x)
Przynajmniej wiem to z do¶wiadczenia moich przyjaciół.
Wybacz mi, ale ja się z Tob± nie zgodzę... Mam już drugi rok motorole z klapk±, czasami ni± uderzę porz±dnie o podłogę, jak nie chce zasięgu złapać... i jako¶ dwa lata wytrzymała... i jeszcze rok musi wytrzymać :) I co najlepsze godzina jest wy¶wietlana na klapce :) i się nie psuje :))
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
To też często zależy od konkretnej sztuki telefonu. W¶ród moich znajomych s± posiadacze takich samych modeli telefonów i każdy na inn± opinię na ich temat. Jeden oddawał kilka razy komórkę do naprawy, a drugi jest zadowolony. Na to chyba nie ma reguły.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Przemek
Ojj... z t± motorol± to ja się nie zgodzę :p mam już prawie 3 lata i nie narzekam. Działa ¶wietnie, tylko bateryjka trochę pada :)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 22:44
Każdy ma swój gust, a o gustach się nie dyskutuje. Ja nie mam przekonania do Motoroli, więc uważasz, że to najgorsze modele telefonów. Ty uważasz, że jest dobra i ok szanuję to.
Moim skromnym zdaniem Sagemy s± do dup* i to bardzo.
No i zazwyczaj Ericssony s± zbyt "delikatne". Mój brat ma, raz mu upadł i od razu się wielkie wgniecenie zrobiło :)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum