Chociaż mam Motorole, bardziej podobaj± mi się telefony marki 'Sony Erickson' ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
SE rulez
¦wietny wygl±d i niskie ceny w porównaniu do Noki
Co do Noki lipny wygl±d w porównaniu do SE i drogie. Płaci się za firmę.
Nokia niezniszczalna i dlatego niby najlepsza. Ale czy telefonu służ± do tego by upadać czy rzucać nimi o ¶ciane ? No sorry
_________________ Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz (S775) BOX z Płyt± Główn± Asus P5B Intel P965 | 2x 1GB Kingston DDR2 800Mhz | Radeon 2600 Pro HIS 512MB DDR2 128bit PCI-e 2xDVI & TV iSilenceIII (Zalman) | Zasilacz: Chieftec 400W | Myszka: A4Tech BW-5UP
sie zgadzam NOKIA jest najlepsza ale nie oto chodzi że jest niezniszczalna bo walimy j± o ¶cianę i nic tylko dlatego że po mniej więcej 1,5 roku wszystko działa jak należy, zreszt± komu telefon nigdy nie spadł
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
Przemek
Ja mam Nokię ... jednak pod względem bajerów lepsze s± SE ... choć w nokii dobra jest np. bateria (mi trzyma ponad tydzień) i ogólna wytrzymało¶ć, bo na obudowie nie mam ani jednej ryski (a telefon często "zaliczał gleby") a słyszałam, że Sony ... często i szybko się psuj± ...
Więc zostan± przy Nokiach xD
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum