Hmm... wszyscy polecaj± Nokię... ma opinię a z jako¶ci± czasem może być różnie, zależy od modelu. Sam mam SE i chodzi 3 lata bez problemów, zaliczył upadki i wzloty;) ale trzyma się twardo.
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
No cóż Se po upadku się wył±cza, a Nokie 6020 przejechał kołem tir(czy nawet dwoma) to nawet zadrapania nie było. A bateria trzyma 1-2 tygodnie a nie 3 dni jak w SE
Nokia była najlepsza 2-3 lata temu. Teraz większo¶ć serii N jest bardzo awaryjna... Teraz wg mnie Sony Ericsson i ew. Motorola. Nokia zaraz po nich...
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, ¶miać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Sk±d i dok±d, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Nokie s± wytrzymałe, ale niezbyt ładne, nie podobaj± mi się.
Jak dla mnie najlepsze pod względem wygl±du s± Samsungi. Motorolki też s± ok, ale jednak Samsungi s± lepsze:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum