Wysłany: 2008-03-21, 21:07 Jakie / Jacy sie wam podobaj±?
Jak w temacie, jakie / jacy sie wam podobaj± kobiety / faceci albo raczej co u lasek / facetów wam sie podoba :D
Oo ja lubie takie opalone laseczki, z długimi nogami i duzymi piersiami :D mm.. No ale wiadomo zeby tez w głowie cos miala bo puste nie wchodza w gre :P A i jeszcze najlepiej brunetki full konkret :D
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Hmm mi się rózni chłopcy podobaj±, każdy ma w sobie co¶ innego co mi się bardzo podob± ;)
Czesto podobaj± mi sie wysocy chłopcy (tak do 190cm wzrostu). Ale często też tacy po 175 itp ;).
- Wiec ze wzrotem to różnie
Zawsze zwracam uwage na oczka... zielone, niebieski, piwnne, br±zowe (wszytskie sa ¶liczne). W oczku musi mieć ten "błysk" i to wystarczy :)))
Hmm często sie zastanawiam czemu sie patrze zawsze na chłopaka tyłek?:D
Meskie posladkiii mm :) to jest to !
Oczywiscie u panów bardzo mi się podobaj± zadbane dłonie ;)))
I włoski fajne ułozone na gume.. bo żelmisiów nie lubie :D:D bo sa oblesni.
I to by bylo na tyle hehe ;)))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
o kurde hehe jakie wyznania... moim zdaniem najwazniejszy jest jednak charakter a wyglad jest mniej wazny no ale jak juz tak o wygladzie no to wysoki... czarne wloski... niebieskie zielone lub jakies ciemne oczka... taki z ktorym mozna pogadac o wszystkim i wszedzie... przyciagnie wzrokiem... blyskiem... a zatrzyma przy sobie charakterem... :))
Podobaj± mi się faceci w okularach, z ustami, które chciałoby się całować bezustannie, który, gdy patrzy, ma w oczach iskierki u¶miechu.
Nie mierzę faceta po długo¶ci przyrodzenia, czy cm w bicu.
Chociaż uwielbiam facetów z krótkimi nóżkami;)
A je¶li chodzi o kobiety, to bardzo ładne s± te ciemne - brunetki z ciemnymi, prawie czekoladowymi oczami, z pełnymi ustami, z ładn± sylwetk±, wiecznie u¶miechnięte i wesołe:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum