Wiek: 17 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Skąd: Okolice Tarnobrzega
0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-27, 22:32
Uwielbiałam Lostów i 4400^^
Przed wakacjami oglądałam [nie śmiać sie xD] Pierwszą Miłość a teraz M*A*S*H'a lubie:D Stare to troche jest, ale mnie wciągnęło
W niedziele Ranczo [jak było], teraz CSI, Wzrór [od niedawna jest], Kości, Dr House...
Ja to maniaczką jestem
House M.D. (kocham wręcz), Desperate Housewives i od niedawna Dexter. Polskich nie oglądam, bo to kupa.
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny.
Brzudula. Tęsknie za O.C. Oprócz Brzyduli nie cierpię żadnych polskich seriali. Są strasznie nudne i ciężko wysiedzieć w jednym miejscu bo człowieka cały czas nosi, żeby przełączyć na inny kanał.
Nie oglądałam ani jednego odcinka, bo nie lubię żadnych seriali przenoszonych z ekranów zagranicznych na nasze. Oglądałam kilka lat temu oryginalną wersję (kolumbijska, brazylijska, nie wiem dokładnie) i całkiem mi się podobała.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum