ja oglądam Prison Break, właśnie zaczęłąm CSI Miami i doktor House - ten jest zajebioza
a z polskich to lubie Daleko od Noszy W11 i Kryminalni
no i kiepskich (na stronce www.kiepscy.tivi.pl jest mnóstwo informacji o tym serialu) Ferdek po prostu rządzi
Czasem się puści CSI, dość często oglądam 'wszyscy kochają Reymonda', świetny serial:) Polskich nie oglądam, chyba, że nie mam co robić i tv samo leci wieczorem;)
Jeszcze Chirurdzy też są nieźli, ale nie oglądam cały czas, raczej od czasu do czasu:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Rzadko oglądam TV, a jeśli już, to prawie zawsze trafiam na 'Pierwszą miłość', albo "CSI".
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Oglądam "Pierwszą miłość", "Charmed (Czarodziejki)" i czasem "W11".
Noi Kiepskich (to podstawa), a ostatnio "Mamuśki" -> szkoda, ze tylko powtórki...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
No więc w okresie nie wakacyjnym oglądałam czasami M jak miłość, zawsze Na wspólnej i jak nie miałam co robić Pierwszą miłość <świetne wątki kryminalne tam są xD>. Lubiłam jeszcze Lost <wszystkie części>, Beverly hills, Ranczo xD
Teraz nałogowo Dr House
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja tam rzadko przed tv siedzę (wole kompa) ale zazwyczaj oglądam w11, Kobra oddział specjalny ,CSI a polskich telenoweli nie oglądam bo to wg mnie nudne
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
Ja wszystko już obejrzałam i na razie mam zastój (a może to i lepiej?)
najbardziej lubię i lubiłam:
-- gotowe na wszystko (desperate housewives)
-- stargate
-- chirurgów (grey's anatomy)
jeszcze pierwsze trzy serie lostów i dwie prison breaka, ale mi się przejadło i znudziło i raczej do nich nigdy nie wrócę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum