Zamieniłabym się w kolegę chłopaka, który mi się podoba Dowiedziałabym się z pewnością wielu ciekawych rzeczy xDD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Zamieniłabym się w kolegę chłopaka, który mi się podoba Dowiedziałabym się z pewnością wielu ciekawych rzeczy xDD
Eeej to jest bardzo trafny pomysł.
Też bym się zamieniła w takiego kolege i zapytała dyskretnie co o mnie sądzi itd. ;P
Wreszcie wiedziałabym o czym kolesie gadają gdy nie ma dziewczyn. :P
Taka zamiana może być baaaaardzo interesująca :))
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Ha... Chciałam coś napisać, ale się powstrzymałam xD
Poszłabym z innymi chłopakami na imprezę, albo coś takiego i dowiedziałabym się o czym oni rozmawiają w męskim gronie. Popytałabym się ich o prawdziwą mnie i takie tam rozmowy :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja bym coś pewnie sprośnego i zbereźnego zrobiła, wolę nie pisać co bo się zgorszycie
I może też w ciele chłopaka podeszłabym do takich dwóch nielubianych przeze mnie dziewczyn i "powiedziałbym" że są puste głupie i słodziutkie i że nie ładnie jest dawać d*py za cukierka
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum