Wysłany: 2008-09-04, 14:47 JUż mam dosć , nie wim o co mu chodzi !
Hej dziewczyny ! Pamiętacie mój poprzedni wątek -Najprzystojnieszy chłopak i ja- teraz chodzi o tego samego chlopaka ...i jego bande :(Zachowuje sie podobnie jak w podstawówce , czyli znowu sie kręci obok mnie , gapi sie z kumplami na mnie i gadają o mnie ...specjalnie zebym wiedziała ,ze jest zainteresowany..no ale problem w tym ,żeja go na maxsa ignoruje i traktuje jak powietrze , no bo nie jestem juz nim zainterewowana ..ja mam teraz swojego Kubę , który bardo mnie kocha( niestety to zwiazek na odległosć) no ale on ( ten przystojny) chyba sie o tym dowiedział , bo ostatnio ryczał na przerwie i dzisiaj....jak szłam ze SQl to on te szedł z kumplami i...wyprzedziłam ch...i ..no zaczeli się zaczynać we mnie to znaczy nie dokonca-po prosty specjalnie gadali na glos ,ze ejstem niby brzydka , a on do mnei zarywa i takie tam..bardzo mnei zranili , bo mi ejszcze nigdy nikt takiego czegos nie powiedział:( Dalczego on mi to zrobil ? o co mu chodzi? Blagam pomóżcie mi ...
[ Dodano: 2008-09-04, 15:49 ]
Czy jest zły z tego powodu ,ze go ignoruje i juz kogos mam? no neiw iem ,a el pamietam ,ze zawsze jaks ię smialma z jakimś boy na przerwie to on sie potem obraża na mnie ....
Ej sory ale ja się na tym znam , mialma już wiele takich przygód ..no a wogóle on to za bardzo pokazuje , widocznie zależy mu na tym ,zebym to widziała.....
Dobra Dziewczyny nie ma sensu się już rozpisywac w tych tematach.
Złota78, prosze Cie o niezakładanie tematu o podobnej tematyce. Gdy masz problem możesz napisac go tutaj. Każdy kolejny nowy temat o podobnej tematyce będzie wyrzucany.
Eh. ja bym do tego kolesia podeszła i bym spytała się o co mu chodzi...Porozmawiaj może z nim, skoro ignorowanie nic nie daje, to może rozmowa będzie lepsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum