A to tutaj mowa o obcinaniu penisów? Tutaj jestem tym bardziej na nie (wcześniej chodziło mi o wycięcie jaj, ale penis zeby został - ale tu też byłam na nie). Facet bez penisa może mieć poważne problemy z oddawaniem moczu i potrzebować ciagłej opieki lekarskiej. A jak wiadomo - za darmo nic nie ma. I tą opiekę, będziemy musieli im fundować MY.
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Jakie obicnanie penisów?
chodzi o kastrację chemiczną, lekarstwami na obniżanie popędu płciowego (to nie jest rozwiązanie na całe życie, można proces odwrócić). Wprawdzie wciąż jestem przeciw, ale znowu nie róbmy z Polski barbarzyńskiej dziczy, póki co nie zapowiada się na się na to, żeby ktoś nawet ośmielił się zaproponować obcinanie czegokolwiek jako karę. :P
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum