Herbatę lubię i piję, lubię owocowe, piję także melisę i miętę, ale to raczej z musu gdyż mam problemy zdrowotne
Kawę czasami jestem zmuszona wypić bo mam tendencje do bardzo niskiego ciśnienia co wiąże się z bólami głowy i czasami serca więc ratunkiem jest kawa no i moje krople które smakują ohydnie
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
ja też mam tragicznie niskie ciśnienie, dlatego bez kawy nie żyję, ani nie funkcjonuje, jestem nieznośna dla otoczenia (tak, bardziej niż zwykle), więc gdybym miała wybierać definitywnie między kawą a herbatą -- wybrałabym kawę.
aczkolwiek herbatę też lubię bardzo, głównie zieloną i białą, z sokiem imbirowym, ale też czasem te owocowe, zaparzane w małym imbryczku, które pachną na cały dom (:
herbata kojarzy mi się z takim spokojem, siedzeniem pod kocem, słuchaniem nastrojowej muzyki i przytulaniem się do mojego chłopca. rytuał (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum