Kawa - piję raz na miesiąc.
Herbata - piję, jak nie ma nic innego do picia, a bardzo mi się chce pić:)
Są mi obojętne.;p
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Kawa- dziennie. A to wszystko przez to, że nie wysypiam się.
Herbata- tez dziennie. Uwielbiam herbatę. Malinowa najbardziej.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
buziak, jak Ty zasypiasz?
Podobno kawa działa pobudzająco. A z tego, co widzę, to Ty pijesz ją, jak normalny sok:)
Ja bym wysiadła. Nie przepadam aż tak za kawą, żebym miała jej smak cały czas w ustach;)
Dzisiaj piłam kawę rano, to się oparzyłam w język i mnie boli;p
Mimo wszystko uważam, że 6-8 kaw dziennie, to zdecydowanie za dużo.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
No i prawidłowo, że się złości.
Od kawy możesz mieć problemy. To nie jest zdrowe.
Twoja dzienna dawka jest ponad normę, noo.
Kawę pije zazwyczaj po obiedzie... ale rozpuszczalna i to z odatkiem mleczka i cukru ;)
Herbaty zwyklej, lisciastej, zielonej itp nie pije poniewaz, sa to uzywki (kawa tez), nie wnoszace nic do mojego organizmu... wole sobie wypic sok (jakiegos kubusia, albo pysia) ew wypic taka herbatke zowocow dzikiej rózy (ma ona w sobie bardzo duze ilsoci witaminy C)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Dzisiaj wypiłam trzy kawy. Ale dlatego, że się nie wyspałam. Normalnie to 1-2 dziennie. :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Kawy nie piję.
Herbatę owszem, zimą gorącą w kubku, a latem mrożoną w butelce ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum