Jak już napisałam buziakowi (buźce) zostałam zaproszona przez nanę na to forum, by może Wam coś pomóc. Sama mam inne forum więc może coś się uda zdziałać. Tak więc troszkę krytyki:
1. Chcę wstawić avatar w profilu a tu nie ma żadnej możliwości by to zrobić. Dowiedziałam się dopiero od nany, że trzeba najpierw napisać 10 postów. I już to mnie "odstraszyło". Jak dla mnie po avku szybciej się kojarzy użytkownika (nie mówiąc o postach), zwłaszcza gdy jest ich dużo. Tak więc niech avek nie będzie nagodą za te 10 postów, niech sobie userzy wstawiają od razu.
2. Jak dla mnie za mało działów, tematy są, ale rzadko się kto rozpisuje. Trzeba jakoś ciągnąć tematy, poruszać te starsze, macie ponad 100 tematów w tych kontrowersyjnych ale w każdym jest mała ilość postów...
3. Gdzie tu moderatorzy? Czy forum zajmowali się jedynie Buka z Buziakiem?
4. Sądzę, że reklama na innych forach, mass pw, wymiana linkami mogłaby coś pomóc. I tutaj się troszkę rozpiszę na temat usuwania nieaktywnych użytkowników (widziałam gdzieś taki temat). Jak można usuwać userów? Nie chodzi mi tutaj o statystyki, ale zawsze takie mass pw trafi do niego, a może znjadzie jednak czas by popisać? Poza tym tacy użytkownicy przydaja się w innych sprawach, ale to tylko do wiadomości adminów forum :P
Wiem, że główny admin tutaj rzadko zagląda, nie zawsze tak musi być. Od tego są modzi, vipy i userzy by rozwijać forum...
Tak więc proponuję najpierw rozwinąc forum pod względem działów, nastepnie wysłać mass pw, podjąć współprace z innymi forami. Wiem, że macie założony temat na linkarni, dlaczego nikt tam nie pisze?
Aaa i rangi, jeśli ktoś się nie udziela, zlikwidować ją tej osobie. Rangi mają ci, którzy na nie zasłużyli.
Troszkę pracy się włoży w to forum i myślę, że odżyje...
P.S. Wiem, że być może trochę "pojechałam" ale czasami tak trzeba by osiągnąć sukces...
1. Jestem za, przecież awatar nie jest niczym złym, niech sobie nowi użytkownicy go ustawiają od razu.
2. I większa liczba działów coś pomoże na to, że forumowicze nie chcą się udzielać w kontrowersyjnych tematach?
3. Tak.
Dziękujemy za uwagi. W sumie to ja Cię popieram, masz dużo racji. Teraz przydałaby się jakaś decyzja admina ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
BlackSmile, taka mała ilość działów jak na wielotematyka jest przynajmniej dziwna. Już widziałam temat gdzie katix to poruszył, miał racje, że potrzeba więcej działów. Forum jest wtedy bardziej przejrzyste. Poza tym chcą założyć kilka tematów nie wiedziałam nawet gdzie. A dlaczego w pierwszej tabeli tytuly działów są kolorowe a w kolejnej już nie to wogóle nie rozumiem-ten dział jest mniej ważny? Szata graficzna nawet ładna, ale co do działów, kolejności, znaczenia bym się zastanowiła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum