Mam 34 osoby w klasie, w tym 13 dziewcz±t;) Więc zdecydowana przewaga chłopców. Dlatego jeste¶my rozrabiack± klas± i nauczyciele obgaduj± nas w pokoju nauczycielskim;p
Nie wiem, czy jestem ogólnie lubian± osob± w klasie, szczerze, mnie to tito. Mam swoj± paczkę, około 10 osób, z któr± się zawsze spotykam i mnie to wystarcza;) Ale nie mam wrogów w klasie. Je¶li już, to kto¶ może mi być obojętny:)
Ogólnie lubię moj± klasę.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Chodzę do klasy, gdzie s± 26 osoby, z czego 26 dziewczyn ;p
Klasa sportowa podział: 13 siatkówka (ja!;p), 13 Lekkoatletyka
Ogólnie lubi± moj± klasę, ale nigdy nie jest tak, że się wszystkich kocha. A szczególnie w¶ród samych dziewczyn. S± osoby których lubię z wzajemno¶ci±, s± osoby obojętne, ale z nikim nie wojuję.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
ja na roku mam 128 osob- ale nigdy sie nie doliczylam ile jest dziewczyn a ile facetow:):)
ale wydaje mi sie na moje oko ze tych drugich jest wiecej:):)
w grupie mam 27 osob- w tym przewaga dziewczyn:]
a na drugim kierunku mam cos kolo 170 osob na roku
a ja... chodzę do klasy w której jest 24 chlopów i 8 malutkich dziewczynek... czesto jest tak ze nasz przekrzykuja no ale... jak to faceci i tak nie maja racji :) i nauczyciele raczej sluchaja nas :) hmm wybierajac samorzad klasowy chlopcy jednak postawili na nas i trojka klasowa sklada sie z 3 dziewczyn... musze sie pochwalic ze jestem gospodarzem klasy a wiec rzadze :D:D chociaz szczerze mowiac wcale tego nie chcialam... tak jak juz napisalam wczesniej przekrzyczeli mnie te moje chlopy... ogolnie klase mam bardzoooo fajna za nic bym jej nie wymienila chociaz zdarzaja sie czasami roznie nie mile sytuacje no ale wszystko da sie zapomniec :)
W klasie mam 32 osoby :)
22 chłopaków i 10 dziewczyn ;)))
Klasa jako grupa zgrana jest jedynie do ucieczek czyli potocznie w mojej klasie "redukcji" :D a tak to e... czasem lepiej nie mowić- frajerstwo jak nic.
Ehh od wrzesnia wiem, ze skład klasy sie bardzo zmieni, bo duzo osob nie przejdzie dalej :D:D:PP Ale nie będe nad tym ubolewala :)
W klasie sie w wieksze konflikty nie wdaje i jestem lubiana osoba ;) (u mnie gdy ktos nie jest lubiany to wie o tym - bo mam osoby szczere az do bolu w klasie):D:D
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
hmmm ale tak naprawde to lepiej znac najgorsza prawde niz byc oklamywanym... tak wiec szczerosc jest ceniona... ale chodzac do szkoyl i miec spoko klase to ejst wielki plus bo przebywajac z nimi dzien w dzien po te 6-8 godzin mozna naprawde sie zzyc i po tych np 3 latach liceum klasa staje sie jak rodzina... i kiedy przychodzi pora matur rozstania to jest czesto wielki smutek ze to juz tak szybko trzeba sie rozstac i kazdy odzie w swoja strona w swoj swiat...
W mojej klasie jest 30 osób.
21 dziewczyn, 9 chłopaków.
Klasa bardzo niezgrana.
Nie wiem czy jestem lubiana.
Jest kilka osób, z którymi najbardziej się trzymam. Reszta jest mi obojętna. Nawet bardzo.
Same barbie, lalusie, emosy, które się boj± sami chodzić po szkole.
A chłopacy... mięczaki! Nawet się boj± zapukać do pokoju nauczycielskiego i poprosić nauczyciela.
ha a ja mam najlepiej u mnie w klasie jest 17 osób z tego 8 dziewczyn reszta to niewyżyci seksualnie chłopacy ... raczej jestem lubiana bo wszyscy sie u nas w klasie lubi± ;)
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
ja lubie moja klase. faceci oczywiscie sa niewyzyci seksualnie -.-' no ale tacy juz sa...
sa orly i matoly... fajnie jest;p
u mnie jest 21 osob: 11 dziewczyn, 10 facetów
na poczatku bylo 13 facetow i 11 dziewczyn ale trzej odeszli
jeden musial, drugi mial zamiar juz wczesniej bo mu sie szkola i nauczyciele znudzili a trzeci bo go meczylismy^^'
chyba lubiana jestem... nie wszyscy mnie lubia ale wiekszosc chyba tak
Z moj± klas± byłam 9 lat, zżyli¶my się :P Było nas 29 [15 chłopaków, 14 dziewczyn]. Najlepsza klasa w szkole [i to nie tylko nasza opinia, ale także nauczycieli]. Pod względem nauki pierwsze miejsce [12 pasków na koniec roku], a zachowania wprost odwrotnie. Dobra, już się nie chwalę :P
Raczej jestem lubiana. Pod koniec roku klasa się niestety podzieliła na kilka grup, ale z nikim nie jestem w stanie wojny :]
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Ostatnio zmieniony przez BlackSmile 2008-08-25, 12:09, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Klasa niemiecka. 24 osoby w tym 6 chłopaków. Cały czas gooospodarzem jestem, a więc staram się ze wszystkimi mieć dobry kontakt, chociaż jest kilka osób z którymi po prostu się omijamy, bo każde z nas ma trudny charakter.
U mnie w klasie było 30 osoby- i tak się złożyło, że było nas po równo ;)
Klasę miałam fajn± - wiadomo, że nie wszyscy pałali do siebie sympati±, ale jaki¶ wojen klasowych nie było ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum