OK, czesto spotykałam się z opinią że dziewczyny kbiety lecą tylko na tych tzn "kasiastych" facetów. Czy to prawda? Pieniądze dodają atrakcyjności mężczyźnie?
Są takie kobiety/dziewczyny które lecą nie na faceta tylko na jego kasę. Ale nie wszystkie są takie głupie;)
Zapewne dla nich kasiasty facet jest atrakcyjny, napewno bardziej atrakcyjny niż ktoś komu ledwo starcza pieniędzy na życie. Więc taki z kasą jest w stanie zapewnić wygodne i beztroskie życie. A kobiety chcą się czuć bezpiecznie przy boku mężczyzn.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ni zgadzam się z tym.
Ja uznaje, że większość kobiet leci na wygląd faceta. A mimo wszystko nie można po tym rozpoznać faceta kasiastego, czy mającego trochę mniej pieniędzy ;P
Oczywiście mówimy, tu o trochę starczych osobach, a nie nastolatkach, którzy mają kasę od rodziców.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie oszukujmy się - pieniądze są wazne w życiu i pozwalają godnie żyć człowiekowi. Ale czy zastąpią miłośc człowiekowi? Nie.
Większość nastolatek leci na pieniądze, lecz z wiekiem to przechodzi. Większość z nich zaczyna rozumiec, że pieniądze nie sa najwazniejsze. I rozumieją, ze uczucia nie zastąpią pieniądze.
Ja powiem tak - pieniądze są rzeczą materialną i można je nabyć, a charakter u człowieka trudno zmienić (:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Taa, na kasę lecą te puste panienki, które nie mają nic do zaoferowania oprócz własnego ciała i głupoty ;]
Bo przecież w pieniądzach nie można się zakochać, nieprawdaż?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum