specjalnie tn tmeat założyłam bo chcialamprzeczytać ta subiektywną wypowiedz ;)
"Kobieto! puchu marny! ty wietrzna istoto! Postaci twojej zazdroszczą anieli, A duszę gorszą masz, gorszą niżeli!: Tak pisze o kobietach sam A. Mickiewicz
Czy faktycznie tak jest?
Kobiecie nie można wierzyć?
Gdzieś kiedyś czytałam że ajlepszymi agentkami do spraw specjalnych są kobiety- dlaczego? bo ida one po trubach do celu i zrobią wszystko aby go osiągnąc mają wiekszą zawiś
"Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie.
— J.-P. Sartre"
Kobiety są zawistne. Jeżeli my się pokłócimy z inną kobietą, to nie ma mocnych, żeby nas rozdzielić. A jeśli zrobią to dwaj faceci, to wystarczy kilka zdań, pięści i zaraz uścisk na zgodę.
W wykonywaniu czegoś chyba też przeważamy nad mężczyznami. Ale to raczej dlatego, że mamy większą cierpliwość od nich.
Kobiecie nie można wierzyć?
Można, dlaczego nie? Ale w ważnych wypadkach zdarza nam się coś przekręcić i zachować w tajemnicy
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja myślę, że to zależy od kobiety. Jednym można ufać, innym nie. Tak samo jedne są inteligentne, inne puste Każda kobieta jest inna i nie da się (przynajmniej ja nie umiem) tak na temat ogółu.
100. post ^^
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
WifeOfDevil, masz buziaka jako prezent za ten 100 post ;)
Co do tematu:)
Ja zauważylam że lepiej pracuje się z mężczyznami niż kobietami- bo z tymi pierwszymi zawsze się można jakś dogadaść pójśc na kompromis pożartować :)
a z babami to jest tak która lepsza i która szybciej :)
Więc tak, jakby nie było to baby są wrednymi i upartymi istotami. Niby są wyjątki, ale w każdej kobiecie drzemie złoo ;) nie zawsze się ono ujawnia ale jest.
Kobiety lubią być lepsze od innych, dlatego między nimi może dochodzić do sporów.
I w ogóle to kobiety bardzo skomplikowane są.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
no wiec tak ^^ wszystko zalezy od kobiety ^^
czasami kobiety sa falszywe (przyklad? mowi 'nikomu nie powiem' a swojej przyjaciolce mowi), dziwne (po co w tyle ludzi do ubikacji sie pakowac?), oryginalne (na co komu rajstopy bez stopek, leginsy czy jakos tak), dziwne (tak sie malujecie jakby wyglad byl najwazniejszy), zawsze chcecie byc gora, zawsze ale to zawsze musicie byc najlepsze oO nie ufacie (nowo poznanym)
ale nie mozna mowic o Was caly czas zle ;) jestescie bardzo cierpliwe (i to nas - facetow ratuje), lubicie czulosci, slodkosci (a niby dbacie o figure) no :)
ale kazda kobieta jest oryginalna, a faceci sa podobni do siebie :)
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Więc tak, jakby nie było to baby są wrednymi i upartymi istotami. Niby są wyjątki, ale w każdej kobiecie drzemie złoo ;)
O, tak ]:-> Co to, to tak.
Berecik90 napisał/a:
dziwne (tak sie malujecie jakby wyglad byl najwazniejszy)
No a na co faceci zwracają uwagę w pierwszej chwili?! Na wygląd! Prędzej zagadają do ładniejszej, a ładna kobieta, to kobieta zadbana
Buka napisał/a:
I w ogóle to kobiety bardzo skomplikowane są.
Z tym też się zgadzam. Nawet ja czasem nie rozumiem zachowania koleżanek, a co tu o facetach mówić
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
zadbana nie znaczy 5 kg tuszu na sobie, ze potem trzeba robic odwierty i szukac tkanki zywej !
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Nie mówię o 5 kg tapety i tych pustych lalach, co je noszą Ale dobry i nieprzesadzony makijaż ładnie wygląda
dziwne (tak sie malujecie jakby wyglad byl najwazniejszy),
kobieta zawsze była uważana za tą piekniejsza polowke dlatego chce sama w swojej skórze się czuć pieknie i to nieprawda tak dokońca że robi to tylko dla facetów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum