Tez mam duzo kompleków. Tak było od zawsze... Nie mam poczucia własnej wartosci,ale nigdy np. nie my¶lalam ,zeby sobie co¶ zrobić dlatego ,że jestem brzydka. Do moich kompleksów przyczynili się koledzy z klasy, którzy często mi dokuczali- takich rzeczy nie da się zapomnieć. Czasami wkurza mnie kiedy dziewczyna hm... nie brzydka,ale całkiem zwyczajna uwarza się za cud piękno¶ci i ci±gle gada jaka ona jest ¶liczna...
_________________ W życiu ważne jest to co osi±gn±łe¶...
Kiedy¶ byłam bardzo zakompleksiona. Wszystko mi w sobie nie pasowało... Ale teraz już nie jestem. Akceptuję siebie i dobrze mi z tym
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
jakbym miała wymieniać swoje kompleksy to by tu miejsca zabrakło...
Nie no aż tak Ľle to może i nie jest..
Od jaki¶ paru dni największym moim kompleksem s± żyły na piersiach.. tzn na lewej piersi..
I nie wiem od czego ;|
A tak to raczej wszystko na miejscu ..
_________________ ' Możesz zostać ile chcesz, obmy¶liłam dla nas dobry plan ' . :)
Oj, gdyby tak dłużej popatrzeć to każdy w sobie znajdzie jak±¶ tam niedoskonało¶ć. Ja siebie akceptuje i na siłę nie doszukuję się czego¶, chociaż wiadomo, że podchodzę do tego z dystansem i próbuje niektóre rzeczy korygować.
Zmieniłabym mój nos (jaki¶ taki duży mi się wydaję) i piersi na nieco mniejsze (więcej komfortu).
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również ¶więtym spokojem."
mój kompleks to wzrost niby każdy mi mówi że powinnam i¶ć na modelke ale to mnie nie pociesza ale chociasz i tak troche mi przeszło kiedy¶ o mało nie wpadłam w depresje
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 14:53
Ja u siebie bym zmienił tylko wygl±d. Reszta to wszystko pasuje.
Nikt nie jest doskonały, a pojęcie piękna jest względne. Każdy ma jakie¶ wady, ale nie ma sensu brać tego za bardzo do siebie.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Moim komleksem jest... ¶wieżo¶ć oddechu ;/ Jak sobie z tym radzicie? Od kilku tygodni mimo systematyczne mycia zębów czuję się bardzo dziwnie. Czy to normalne w wieku dojrzewania?
Skoro myjesz regularnie zęby, to nie powiniene¶ mieć nie¶wieżego oddechu. Często nie¶wieży oddech jest zwi±zany z problemami żoł±dkowymi lub tez dentystycznymi. Dlatego najlepiej udaj się do specjalisty.
Problem dentystyczny? Do dentysty chodzę regularnie - co 5,6 miesięcy, a ostatnia kontrola miała miejsce jakie¶ 3 miesi±ce temu, więc problem nie może tkwić dokładnie w tym. Masz jakie¶ inne pomysły?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum