Jeżeli chcecie, to można i¶ć ma kompromis i zrobić grupe na fotce.pl loczusia- aczkolwiek do fotki podchodze z dystansem, lecz to mogło by pomoć w promocji forum.
Nie mam konta na fotce, nie wiem jakie tam obyczaje panuj±, więc powinnam się nie odzywać. Ale je¶li pomogłoby to w promocji forum, to może warto spróbować?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie wiem czy to jest do końca dobry pomysł. A jak nam jakie¶ Dzieci Fotki się posypi±?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
No wła¶nie... dla mnie i jeden i drugi pomysł jest głupi. Jak kto¶ na prawdę będzie chciał dostać się na to forum, to się dostanie bez problemu. A nie... wejdzie, żeby nam tu napisać niepotrzebnych bzdur, bo akurat zachciało się mu co¶ napisać. Nie, nie, nie!
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
moim skromnym zdaniem: konto na fotce może być założone, bo czemu nie. Tylko skoro w naszym albumie tak mało użytkowników się ujawniło, to czy na fotce będzie inaczej (?) Od razu mówię że jak co¶ to mnie na tej fotce nie zobaczycie :P nie mam tam konta i w najbliższej przyszło¶ci nie mam zamiaru mieć.
Użytkownicy mog± pisać co maj± do powiedzenia o założeniu tam konta. Tylko niech każdy od razu napisze czy tam jest, bo rzeczywi¶cie jak będ± tylko 2 osoby to to nie będzie miało sensu.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum