Miałam konto, ale już nie mam. Fotka mi do szczęścia nie potrzebna. A co o samym pomyśle sądzę, pisałam już wcześniej.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Fotka? Przecież to jedno wielkie szambo. Skoro odrzuciliśmy opcję z n-k to skąd w ogóle wzięła się opcja z fotką, na której pełno jest osób które jeśliby założyły tu konto mogłyby odstraszyć swoim poziomem osoby tu przebywające :) Miałem konto na tej stronie (jak zakładałem to było tam całkiem normalnie) , jednak zostało usunięte grubo ponad rok temu gdy w profilu zaczęły pojawiać się komentarze typu " mmm SwEeEtT fffociuniee maszz DySzKę, LiCzę Na rewanzykkk.:*:*:* "
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Po co to konto ... jak na moje cały urok to właśnie to że się nie znamy i w niektórych przypadkach nie wiemy jak wyglądamy ...
I chciałabym chyba żeby tak pozostało ... bo głupio by było gdyby jakaś osoba z forum chodziła np. ze mną do klasy ...
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
bo głupio by było gdyby jakaś osoba z forum chodziła np. ze mną do klasy ...
A ja tu jestem z moją siostrą. I to przez zupełny przypadek :) Nie wiedziałam, że ona tutaj jest. I co? Zdjęcia nie ma tutaj zamieszczonego, a ja jednak poznałam, że to ona. I powiem Ci, że to nie jest wcale tak głupio.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Siostra to chyba co innego ...
No gorzej by było gdyby był tu np. chłopak, który mi się podoba ... i czytał te teksty co tu wypisuje, a uwierzcie mi o nim też były ...
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum