Jak na razie ich nie potrzebowałam. Uczę się dobrze i je¶li czego¶ nie rozumiem, staram się sama do tego dochodzić. Chociaż teraz kończę gimnazjum, więc może być róznie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Ja jak narazie nie biore z niczego korków ;)
Czasem jedynie brat pomaga mi z matm± :d ale to tylko jak nie umiem czegos sama załapac ;) a tak to luzik xD
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nie korzystałam nigdy z korepetycji. Ale od przyszłego roku szkolnego mam zamiar chodzić na prywatnego angola. Nie, żebym miała z nim jakie¶ problemy, ale chciałabym się nauczyć czego¶ więcej, niż kilku podstawowych czasów, które wałkujemy w szkole co rok ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
mam korepetycje z angola ( to jest raczej taki domowy kurs) ale fajnie trafiłam bo nauczycielka co mnie uczy zna dobrze fizykę chemię biologię i matematykę więc jak czego¶ nie umiem lub mam sprawdzian to przerabiamy co¶ z tych przedmiotów.z problemami staram sie poradzić sobie sama ale czasami nie da rady.
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
Obecnie nie. Kiedy¶ kuzynka uczyła mnie matmy i chodziłam na angielski. Ogolnie sama sobie radze,ale kiedy dostaje dwie pały z tego samego to wiem,że nie potrafie mimo staran...
_________________ W życiu ważne jest to co osi±gn±łe¶...
Jeszcze nigdy nie chodziłam na żadne korepetycje. Mam zamiar chodzić jeszcze przed matura na korki z matmy, żeby uzupełnić braki i utrwalić wiadomo¶ci.
Nigdy nie chodziłam na korepetycje.
Ale tak jak nana zamierzam przed matur± trochę bardziej się dokształcić, tylko że mi bardzo zależy na dokształcaniu się z języków. I chciałabym i¶ć na korki z angielskiego żeby go jeszcze bardziej opanować;)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Na korepetycjach nigdy nie byłam (nie miałam po prostu takiej potrzeby). Za to udzieliłam -- owszem -- wielu w moim krótkim życiu (:
Głównie z matmy i chemii, chociaż zdarzała się też biologia (trzeba być niesamowitym, żeby chodzić na korki z biologii, naprawdę) i nawet fizyka (ale to tylko w ramach pomocy koleżankom z klasy, z dobrego serca i za darmo).
Napisałam też całkiem sporo wypracowań z polskiego dla innych (;
Ach, to były czasy, muszę do tego wrócić od paĽdziernika.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum