Miss sporty - błyszczyki, tusze do rzęs i kredki do oczu. Tanie kosmetyki, a bardzo fajne.
Avon - czasem sobie coś zamówię. Najczęściej balsamy i płyny do kąpieli.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
ja wlasnie balsamow z avonu nie lubie bo nie daja wg mnie efektu :)
dokładnie...
;)) ja lubie z Joanny balsany i kremy do ciała :)
np ostatnio kupiłam sobie "masło do ciała" - truskawkowe, wlasnie zJoanny, nie dosc, ze slicznie pachnie to nie mam tak suchej skory jak zawsze ;)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
ja wlasnie balsamow z avonu nie lubie bo nie daja wg mnie efektu :)
a ja tam lubię. ;)
MaLLinKa napisał/a:
np ostatnio kupiłam sobie "masło do ciała" - truskawkowe, wlasnie zJoanny, nie dosc, ze slicznie pachnie to nie mam tak suchej skory jak zawsze ;)
ooo tak ;)) z Joanny są dobre kosmetyki.
A oprócz tego, lubię też niektóre produkty z Ziaji (np. mleczko do demakijaż;))
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
ja mam większość ukochanych i sprawdzonych firm. nie zamawiam nigdy z katalogów (choć w szkole średniej się zdarzało), bo uważam avon i oriflame generalnie za badziewie (przejechałam się na tyle razy, żeby się już nie dać wrobić, poza tym kremy mają skład wyrządzający więcej szkody niż pożytku), miss sporty też omijam szerokim łukiem, bo to nie dla mnie.
to najpierw kosmetyki selektywne (:
jeśli chodzi o tusze do rzęs to wygrywa pupa, a na drugim miejscu jest max factor. ewentualnie telescopic l'oreala (ale inne nie przypadły mi do gustu).
o cienie -- to tylko clinique, są naprawdę fajne, polecam z czystym sumieniem
błyszczyk ukochany mam z bourjois
i reszta pielęgnacji:
szampony i odżywki polecam z pantene (zwłaszcza tę serię intensywna regeneracja, jest absolutnie trafiona)
balsamy, kremy, mleczka zazwyczaj na zmianę -- garnier i nivea
można powiedzieć, że dużo kosmetyków przetestowałam w ciągu mojego życia i póki co te co wymieniłam "wygrywają" -- innymi słowy polecam.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Właściwie to trudno znaleść uniwersalny kosmetyk :):) bo każdy z nas jest inny i co dla jednego jest dobre np avon dla mnie np nie działa i sobie nie chwale:)
Moja koleżanka była zadowolona z podkladu loreal to sobie kupiłam (choć nie używam często) ale mi on np nie przypadł tak go gustu jak jej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum