A co powiecie na koszykówkę?
Gracie? A może ogl±dacie?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
nie znosze tego sportu, nie znosiłam go na w-f, chociaz nauczycielka chciała mnie wziać do szkolnej drużyny bo podobno byłam dobra, ale ja tego jako¶ nei czułam, i po prostu nie lubie tego sportu.
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Nienawidzę :P mogę porzucać, ale je¶li chodzi o grę to unikam jak tylko się da. Zawsze wolałem "nogę" i siatkówkę
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Aaa.
Lubię nawet grać.
Moja przyjaciółka gra w drużynie i jeĽdzi na jakie¶ zawody ze swoj± drużyn± itp.
Hm i jako¶ Ona zachęciła mnie do tego sportu.
Mimo że nie gram poza szkoł±(jestem zbyt leniwa) to chodzimy razem na mecze itp.
x)
Lubię koszykówkę. W telewizji i na żywo chętnie obejrze jaki¶ mecz. Z moj± gr± w koszykówke to nie jest zbyt dobrze, ale jako¶ się nie zrażam tym i też z przyjemno¶ci± gram w kosza na wfie. Wole kosza od siatki tak jako¶.
A ja nie lubię ani grać, anie ogl±dać.
Volley na wieki ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
B±dĽ co b±dĽ nawet lubię kosza :D
Mamy szkołę, w której nacisk kładzie się na koszykówkę ;)
A reprezentacja naszej szkoły jest najlepsza w mie¶cie i nie wiem czy nie w województwie :)
_________________ Bo najważniejsze w życiu to i¶ć dalej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum