Także byłam jak na razie tylko jeden raz na kręglach. Przyznam, że było bardzo fajnie. Czasem była passa na zbicie wszystkich kręgli, a raz prawie żaden się nie przewrócił. Narzucałam się, naśmiałam. Polecam taką rozrywkę.
byłam raz, w zakopanem, świetne są te kręgle:D chętnie bym zagrała jeszcze raz, zwłaszcza ze wtedy wygrałam:D a poza tym musze sie wreszcze zorientować jak ta maszyna zbiera te rozrzucone kręgle i je układa, i jak ta kula wraca:D fajnie sie oglądało jak to działa:D
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Chyba jak na razie większość z Was, grałam tylko raz. I powiem Wam, że nieźle się przy tym ubawiłam :) Na początku, jak wzięłam kulę do ręki, to bałam się, że palce mi tam zostaną. Na szczęście nie zostały :) A potem to już tylko szło z górki. Haa... i nawet wygrałam :) chociaż był to mój pierwszy raz :)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Grałam dosyć dużo, zazwyczaj na wf-ie chodzilismy. Ale nie przypadło mi to do gusty. Owszem na początku trochę mi sie podobało, ale zbyt nudne to jak dla mnie:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Lubię grać, chociaż rzadko mam okazję. Jak pójdzie się z grupą dobrych znajomych to zabawa jeszcze lepsza.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
A ja niestety nie mam żadnych doświadczeń w tej kwestii ;] Ale nie miałabym nic przeciwko spróbowaniu.
Póki co kręgle znam tylko z Flinstone'ów
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Grałam. I w przeciwieństwie do Was, w ogóle mi to nie wychodziło. Na cztery osoby zajęłam 4 miejsce. Ale fajnie było. Każdy dawał mi złote rady, co zrobić żeby zbić wszystki kręgle, podobno ręka mi skręcała, no ale cóż. Kiepscy z nich nauczyciele ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum