Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Łańcuszki internetowe
Autor Wiadomość
nana 

24.44 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 15:46   Łańcuszki internetowe

Zapewne większośc z was dostaje je na gg albo na telefon komórkowy. W takim razie co myślicie na temat tzw. łańcuszków internetowych? Przesyłacie je dalej czy od razu kasujecie i olewacie?

Jak dla mnie jest to zwykły spam. Bardzo denerwujący i wypisujący czasem wielkie ściemy.

Ps. Mam nadzieje, że nie było takiego tematu, bo szukałam i nie znalazłam (:

pola 

2.90 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 15:53   

Totalnie ignoruję wszelkie tego typu zabawy. Denerwuje mnie jak dostanę łańcuszek na gg od jednej osoby, a za chwilę od innych 15 z listy, którzy wierzą w te głupie przesądy.
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Bramka 

52.17 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 16:01   

jw. ignoruję. Raz mi się zdarzyło że było cos w stylu "wyślij do osób które lubisz, do mnie też" cos w tym guscie, dostałam chyba z 20 tego samego, nie wysłałam do nikogo, a potem jedna osoba się obraziła :roll: . Jak usłyszałam powód jej "obrażania się" myślałam że pękne ze śmiechu

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 16:09   

nana napisał/a:
telefon komórkowy

Jakbym dostała kiedykolwiek jakiś łańcuszek w sms-ie, to zadzwoniłabym do takiej osoby i ją porządnie zbeształa ;P

Wkurza mnie takie coś i jednocześnie jest mi głupio, że ludzie wierzą w takie pierdoły.
Na gg kiedyś dostawałam dużo takich łańcuszków i zawsze odpisywałam: `i co pomogło? :roll: `

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 16:12   

Nie odpisuję na takie bzdety, dobre to było jak miałam 10 lat -,-
A jak mam zły humor, to blokuję osoby wysyłające łańcuszki.

Na telefon raz dostałam, od razu usunęłam i olałam.
Bramka napisał/a:
nie wysłałam do nikogo, a potem jedna osoba się obraziła :roll: . Jak usłyszałam powód jej "obrażania się" myślałam że pękne ze śmiechu

Osoba się obraziła, ze nie przesłałaś dalej?! :shock:
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

Bramka 

52.17 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 16:18   

WifeOfDevil napisał/a:
Osoba się obraziła, ze nie przesłałaś dalej?!

Że nie wysłałam do niej. Bo to miało być do "wszystkich których lubisz" a ja do niej (i nikogo innego zresztą) nie wysłałam, więc zaczeła coś tam gadać że jej nie lubie :-D

Co prawda i tak za nią nie przepadam, ale jej tego nie powiem :D

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 16:27   

Bramka napisał/a:
Że nie wysłałam do niej. Bo to miało być do "wszystkich których lubisz" a ja do niej (i nikogo innego zresztą) nie wysłałam, więc zaczeła coś tam gadać że jej nie lubie :-D

Co prawda i tak za nią nie przepadam, ale jej tego nie powiem :D

Lol.
Przypomniało mi się, że na nk był popularny łańcuszek "Hot girl cośtam" <lol2> :->
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 16:44   

Na szczęście mam na liście gadu-gadu samych normalnych ludzi, którzy łańcuszków nie wysyłają. Na obce numery mam poustawiane filtry, więc też mi to nie grozi.
Jakby mi ktoś mimo wszystko coś takiego wysłał -- to cóż, mógłby liczyć na kilka niemiłych słów z mojej strony.

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2009-01-07, 16:55   

Nie wysyłam ani nie odsyłam łańcuszków, bo mam pewność że mimo iż grozi mi to śmiercią lub nieudaną miłością, to no i tak tak nie będzie :D
jak ktoś mi wyśle na gg albo tel. to olewam i mam to gdzieś.
Ale wkurza mnie jak mi to ktoś wysyła na NK jako komentarz do profilu. Wstydziłabym się mając coś takiego na moim pięknym profilu więc usuwam czym prędzej. I nigdy nie odsyłam nadawcy.

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-11, 16:53   

Oczywiście, że mam gdzieś te łańcuszki. To są brednie, nie wiadomo do czego stworzone. Zawsze jak ktoś mi prześle łańcuszek na gg, to ostrzeże, że jak jeszcze jeden mi wyśle, będzie blokada.^^

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

14.64 Punktów
Wysłany: 2009-01-13, 12:44   

Teraz dostałam na naszej klasie łańcuszek chiński czy jakiś tam. I napisali w nim, że jeżeli nie wyśle tego do iluś tam osób, to będę nieszczęśliwa ^^ Chyba zaraz biorę się za wysyłanie :) hahaha żartuję oczywiście.
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...

wadimo 

14.04 Punktów
Wysłany: 2009-02-06, 18:42   

Nie nawidzę łańcuszków z tego powodu że kiedyś spróbowałem wysłałem 20 razy i miało się pojawić zielone serduszko i się nie pojawiło i to jest bezsens.

agger 

25.27 Punktów
Wysłany: 2009-03-02, 08:14   

Ja to od razu kasuje i nie przesyłam dalej. Wkurza mnie to okropnie. Jeśli mi to kumple przesyła to jeszcze ochrzan dostaje i wiecej juz tego nie wysyła :)

Odpowiedz do tematu