Macie konto na Lastfm.pl ?
Jak tak to wrzucać adres
Podoba wam się ten portal? :]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mój chłopak kiedy¶ założył i to wła¶ciwie jest jego konto, ale muzyka wspólna, dlatego, że mieszkamy razem i tylko z jednego komputera j± puszczamy.
więc zapraszam: http://www.lastfm.pl/user/telpeloth
Ja wła¶nie niedawno się tam zarejestrowałam. Na pocz±tku ciężko mi się było tam poruszać, ale z czasem się zorientowałam o co kaman
Profil: http://www.lastfm.pl/user/Raivoisa
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Tam jest taki program do pobrania, a potem to ci samo przesyła muzykę z Winampa. Takie czary-mary
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
ja używam Winows media playera a nie winampa i tam jak mam otworzony program i leci muzyka to klikam prawym na jakie¶ nieotagowanej piosence i daję zaawansowany edytor znaczników. W "informacje o ¶cieżce" wystarczy że wpiszę tytuł (ten jednak zazwyczaj jest podany ;) a w "informacje o wykonawcy" wpisuję tytuł zespołu (którego zazwyczaj nie ma i dlatego pisze że nie można przeskroblować piosenki) W winampie jest niemal identycznie tylko tam jak się kliknie prawym jest to jako¶ inaczej nazwane - jak bym miał winampa to bym sprawdził, ale nie posiadam ;)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Ja mam Winampa. To wszystko się robi we wła¶ciwo¶ciach pliku -> podsumowanie -> zaawansowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum