Haha... ja kiedyś uważałam liczbę 7 za moją ulubioną a za razem szczęśliwą =)=) ale z wiekiem mi to przeszło. Liczby tak samo jak horoskop... jeśli w nie uwierzysz, to będą miały wielki wpływ w Twoim życiu. Jak dla mnie to nie maja żadnego znaczenia. Są bo są i już ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Liczby nie mają dla mnie znaczenia, nie przynoszą mi ani pecha i niestety szczęścia też nie.
Gdybym wygrała w totka to wtedy może bym mówiła że jakieś tam liczby są dla mnie szczęśliwe.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Liczby 13 nie traktuje jako cyfry, która przynosi pecha. Ani 7 za szczęście. Czasem sie tylko zastanawiam czy data naszych urodzin może oddziaływać na nasze życie bądź charakter. Nie wiem bym musiała bardziej zgłębić się w numerologi.
Ja nie wierzę w nic takiego :P
Nigdy nie uważałam, że jakaśtam liczba jest dla mnie pechowa, a jakaś szczęśliwa. Nie rozumiem jak ludzie zwracają na to uwagę i przyporządkowują liczby pod swoje życie.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Liczby 13 nie traktuje jako cyfry, która przynosi pecha.
Bo to liczba ;p Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać :D
Ja w takie rzeczy nie wierzę ;p Liczba jest tylko liczbą. Nie ma wpływu na nasze życie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 13:34
Dla mnie też cyfry nie mają żadnego znaczenia. Nie wierze np. że liczba 666 to naprawdę liczba zła, czy coś w tym stylu. Dla mnie liczby są po prostu neutralne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum