ja mam gęste włosy i nawet bardzo gęste bo mało się tyle włosów spotyka na głowie a kitka jest gruba i ;)
hmmm wcale sobie nie chwale bo strasznie dużo pracy nad układaniem trzeba włożyć.
I jestem zadowolona z moich włosów, chociaż.. mogłoby ich być stanowczo mniej :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
ja mam gęste włosy i nawet bardzo gęste bo mało się tyle włosów spotyka na głowie a kitka jest gruba i ;)
hmmm wcale sobie nie chwale bo strasznie dużo pracy nad układaniem trzeba włożyć.
Aniołek napisał/a:
I jestem zadowolona z moich włosów, chociaż.. mogłoby ich być stanowczo mniej :)
podzielcie się ze mną włosami oczywiście
sądzę że lepiej jest mieć dużo niż mało
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
może lepiej wygląda.. ale więcej roboty jest z nimi :)
i co za dużo, to nie zdrowo :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Mam kręcone włosy. Czasem mnie wkurzają jak niewiemco. Czasami prostuję. Ale ogólnie nie są złe ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Wiek: 19 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Skąd: Okolice Tarnobrzega
0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-21, 18:17
mam falowane włosy ni to proste ni kręcone a marzą mi sie włosy proste :D ohh... wyjściem była by prostownica ale ja mam do tego dwie lewe ręce i tylko grzywke zdołam sobie wyprostować xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum