A ja nie potrafię powiedzieć, czy lubię czy nie.
Bo np. uczyć się bardzo nie lubię, ale do szkoły nawet lubię pój¶ć czasami. Fajnych ludzi można spotkać :)
Może to się komu¶ wydać dziwnę ale szkołę lubie :). I mówie to całkiem poważnie ;)))
Przyznam szczerze, ze podstawówki i gimnazjum nienawidziłam....
Szłam ze łzami w oczach do szkoły bo sie tam aby męczyłam ;) ale skończyłam gimn. z całkiem dobrymi ocenkami, srednia, zachowaniem wzrorowym:D ;) poszłam do sredniej sql ;) i zwyczajnie pokochałam t± szkołe ;)
Jak sa jakies dni wolne (tak jak teraz) to sie zwyczajnie w domu nudze. Pewnie lubie t± szkołe dlatego, ze poszłam do niej ze wzgledu na swoje zainteresowania- robię toc o lubie.
Już nawet matematyke jakos potrafie przeżyć w tej szkole...
Id±c na lekcje ide usmiechnieta, nawte jak dostane jak±¶ kose to zwyczajnie sie z tego brechtam.. jeżeli nauczycielowi sprawia przyjemno¶ć postawienie 1 za brak ksi±zki to niech spier.. za przeproszeniem ;))) Zawsze s ainne ocenki ;)
szkole da sie lubiec (jestem zywym tego przykładem)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum