Osobi¶cie nie chopdze na lumpeksy i tak± odzież może dlatego że poprostu nie lubie zapachu tamtejszych skllepów:):)
ale mam koleżanke co chodzi co tydzien i zawsze co¶ super przyniesie :|
Kiedy¶ przyniosła taki super płaszcz co my¶lałam że dała za niego jakie¶ 300-400 zł a jak mi powiedziała cene 12 zł to aż oniemiałam
Mam takie odczucia jak wy. Nie lubię zapachu i też ogólnie mam jaki¶ wstręt.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Też nie podchodzi mi ten zapach..Uważam jednak, że można znaleĽć tam co¶ ciekawego.. Znam osoby, które tam się ubieraj± i maj± naprawdę fajne ciuszki..
Osobi¶cie wolę z normalnych sklepów, bo troszkę obrzydza mnie, że kto¶ już to nosił.
Kwestia gustu. . .
Wiele osób wstydzi się przynać do zakupów w lumpeksie ,a prawda jest taka ,że co drogi Polak robi własnie tam zakupy . Sami pewnie zauważyli¶cie ,że jest ich coraz więcej ,więc możemy z tego wywnioskować ,że maj± spore obrty.
Ja osobi¶cie nie chodze do lumpeksów jednak moja mama często tam bywa... i mam stamt±d pare ciuchów. Można tam się całkiem orginalnie ubrać.
Pewnie słyszeli¶cie ,że nawet "gwiazdy" ubieraj± się w lumpeksach z tego względu ,że można tam kupić nietypowe ciuchy
a prawda jest taka ,że co drogi Polak robi własnie tam zakupy
ma się rozumieć że sama tak± statystykę ustaliła¶? Bo jestem pewna że napewno nie.
Queen of Basket napisał/a:
Sami pewnie zauważyli¶cie ,że jest ich coraz więcej ,więc możemy z tego wywnioskować ,że maj± spore obrty.
Można też wywni±skować że rzeczy używane między innymi z zagranicy trzeba gdzie¶ sprzedać więc takie sklepy powstaj±, a że s± ludzie którzy tm kupuj± to dlatego te sklepy s±.
Ale na pewno nie tak wiele polaków kupuje w takich oto wła¶nie sklepach;)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Sama to wymy¶liła¶, czy jednak s± jakie¶ dowody?
Sami pewnie zauważyli¶cie ,że jest ich coraz więcej ,więc możemy z tego wywnioskować ,że maj± spore obrty.
Czy ja wiem, nie zauważyłam.
Pewnie słyszeli¶cie ,że nawet "gwiazdy" ubieraj± się w lumpeksach z tego względu ,że można tam kupić nietypowe ciuchy
Nie
Ja nie chodzę do takich sklepów, bo nie mogę. ¬le bym się czuła z my¶l±, że nosze ubrania po kim¶. Mam pieni±dze na ubrania nowe, więc kupuję wła¶nie je w normalnych sklepach.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Przecież nie mówie ,że wszyscy kupuj± ciuchy w lumpeksak jak już mówiłam ja też tam nie chodze... Co wam będe dużo mówić...
Jak wiadomo każdy ma inne zdanie na ten temat i tyle :)
ma się rozumieć że sama tak± statystykę ustaliła¶? Bo jestem pewna że napewno ni
bardzo dużo osób korzysta z takich sklepów bo sam fakt że sklepy proponujace odzież używan± wyrastaj± u mnie w mie¶cie jak grzyby po deszczu.
w takich skepach można znalesć również markow± odzież bo pamiętam że ja sobie kupiłam bluzkę w tamtym sezonie Nexta za 140 zł, a moja kumpela dorwała j± w takim sklepie niedawno bardzo podobn± i tej samej firmy za jakie¶ grosze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum