Drogie Panie i drodzy Panowie. Nadszedł czas aby wyrazić swoje zdanie, co myślicie o makijażu u facetów?
Puder, tusz i cienie na ich twarzach zachwycają was czy odrzucają?
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Mnie osobiście może nie odrzuca, ale mam uczucie zniesmaczenia kiedy widzę faceta w makijażu. Uważam, że póki co nasza kultura wytworzyła wzorzec, że podczas codziennego dnia "tapeta" jest przeznaczona dla kobiet i to raczej się nie zmieni.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Oo co za lalusie Trzeba przyznać oni to samoopalacze lubią.
Makijaż u mężczyzn? Przenigdy Dla mnie umalowany facet jest obrazkiem komicznym wręcz żenującym. Nie podoba mi się , nie pociąga mnie to w żaden sposób. Makijaż tylko pań jest zarezerwowany.
Faceci malujący się są jak pedały
Facet ma być facetem - z owłosieniem na nogach i absolutnie bez tapety na twarzy, czy tam samoopalacza.
lisette napisał/a:
http://www.joemonster.org...takowali-Europe
Buahahahahahaha xD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
To jest śmieszne! ;P Facet to facet, niech się do kobiet nie utożsamia. Od zawsze kosmetyki do makijażu były zarezerwowane dla płci pięknej, więc po co to zmieniać?
Mnie właśnie odrzuca od takich ludzi, jak na zdjęciach lisette ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Oczywiście nie będzie to dziwne jeśli powiem że jestem tego samego zdania co moje poprzedniczki.
Facet z makijażem kojarzy mi się tylko z pedałem.
To tak samo jakby dziewczyna zapuściła sobie busz na nogach i pod pachami i wychodowała sobie wąsy.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-06, 22:47
Ooo widzę, że to temat założony o tym, jakie mam przekonania niektóre.^^ Ja nic nie mam do takich chłopów. Ich życie, chcą, niech się malują. Już mówiłem wcześniej, że ja też lubię trochę się pobawić cieniami.^^ (widać na zdjęciu).
I dlatego myślisz Przemku, ze makijaż ci w tym pomoże? Wierz mi, że są inne rzeczy jakie mogą ci w tym pomuc m.in MĘSKIE kosmetyki przeznaczone tylko i wyłącznie dla facetów.
Skoro takie są Twoje poglądy to ok. Zapytam tylko o jedno. Robisz to "dla wyglądu", bo uważasz, że w makijażu wyglądasz lepiej, czy po to żeby swoim wizerunkiem zwrócić uwagę innych? Pytam poważnie.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
ale cieni męskich niema, więc będę musiał używać damskich.^^
Ale po co Ci to? Nie pisz głupot, że dla wyglądu, bo facetom makijaż na pewno nie dodaje uroku. Właśnie dlatego nie kupisz cieni i podobnych kosmetyków męskich, bo ich nie ma. Malowanie jest dla kobiet.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum