Jestem tego samego zdania co BlackSmile. Malowanie u chłopaków jest... pedalskie, nie znajduję innego określenia. Ciekawa jestem, jak otoczenie zareaguje. A co na to Twoi rodzice?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-31, 15:14
Ja nie będę się obwładowywał pudrami, szminkami i ubraniami damskimi jak transwestyta, tylko będę malował oczy. A to nie ma żadnego związku ze seksem. Ja nie mam na celu wzbudzenia swojej seksualności, tylko robię to dla wyglądu. I dla mnie nie ma podziału: KOBIETA - MĘŻCZYZNA.
Ja nie będę się obwładowywał pudrami, szminkami i ubraniami damskimi jak transwestyta
O ubraniach nic nie mówiliśmy.
A dla mnie jakiekolwiek nałożenie makijażu przez faceta jest pedalskie. Zdania nie zmienię.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
W sumie, to twoje życie rób co chcesz, ale na pewno wielu osobom z twojego otoczenia będziesz kojarzyć się z pedałem.
A odpowiedzWifeOfDevil, co na to twoi rodzice?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-31, 19:07
A co rodziców może to obchodzić? Niech sobie gadają co chcą, sama powiedziałaś TO MOJE ŻYCIE i robię co chcę, więc przestańcie mnie w końcu krytykować.
Nie zapędzaj się, my nie krytykujemy ;)
Jeśli powiedziałeś a, to powiedz b. My jesteśmy ciekawi i dlatego tak wypytujemy. Ale jak nie chcesz mówić, to ok ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum