Ano po to, żeby Ci, co tu jeszcze zaglądają, czuli się usatysfakcjonowani i nie marudzili
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
to może porozmawiajmu o naszym adminie ;D bo widać że on już chyba nie chce się zajmować tym forum, czy mam rację czy tylko mi się wydaje? Czy jeśli on nie chce to czy ty buziaku nie możesz przejąć władzy? no chyba że tak się nie da;) (ten post nie ma służyć jako obrażenie pana admina, żeby nie było)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Admin był, jest i będzie :)
Gdyby się miało jedną strone to byłoby prościej... ale ja aktualnie prowadzę ponad 40 stron i nie jestem w stanie się wszystkim na bieżąco zajmować, za co przepraszam.
Co do działów to niedawno je zminialiśmy i myśle, że nie warto ich tak często zmieniać, chyba, że coś jest bardzo konieczne. Tutaj zdarza się, że jedna osoba coś pisze i reszta nie komentuje. Ja proponuję od tego momentu taki sposób na wprowadzanie zmian: ktoś coś wymyśli, zakłada nowy temat i daje w nim ankiete z dwoma opcjami tak i nie, ankieta np na 7 dni, jeśli zostanie przegłosowane zmiany zostaną wprowadzone i będzie prościej administracji wiedzieć co użytkownicy chcą.
Użytkownika miesiąca obiecuję na 100% wdrożyć w przyszłym tygodniu.
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Użytkownika miesiąca obiecuję na 100% wdrożyć w przyszłym tygodniu.
Ale mam nadzieję, że aby się znaleźć w ankiecie, czy czymś podobnym [nie wiem, jak zamierzacie to zrobić] trzeba spełnić jakieś warunki, np. udzielanie się
Cytat:
Gdyby się miało jedną strone to byłoby prościej... ale ja aktualnie prowadzę ponad 40 stron i nie jestem w stanie się wszystkim na bieżąco zajmować, za co przepraszam.
Ja tam Cię rozumiem ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
a moze by tak zmienic mozliwosc dodawania obrazka jako podpis?
mam SWIETNY obrazek (wiekszosci sie spodoba) ale niestety przekracza wymagania - ma 400x60 (a dopuszczalne jest 400x50) i 39KB (a dopuszczalne jest 39)
uwazam ze to nie jest duzo a i tak prawie nikt nie ma obrazka wiec roznicy nie zrobi...
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Tam gdzie jest logo forum to by mógł być odnośnik, który by kierował na strone główną. Moim zdaniem tak by było szybciej i wygodniej poruszając się po loczusiu.
nana, wreszcie ktoś poruszył ten temat. Na początku strasznie mnie to wkurzało, teraz już się przyzwyczaiłam.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Co do pomysłu Berecika: jest mi to obojętne, ale nie widzę bardziej sensownych powodów za wprowadzeniem tego. Ale głoś większości decyduje.
Co do nany: może być, jak coś to jestem na tak. Aczkolwiek nie sądzę żeby problemem było kliknięcie trochę niżej. Nie jest to takie czasochłonne ani nie wygodne (chociaż na początku trochę było ale to dlatego że do takiego czegoś się przyzwyczaiłam). A odnośnik jest tylko że niżej:) Ale jak coś to jestem na tak:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum