Wysłany: 2008-10-16, 14:41 Mam Problem Urodziny chłopaka
Czesc Wszystkim !! Przepraszam mozliwe ze nie powinnam tutaj pisac z takim problem jakim jest mój poniewaz jest banalny ale poprostu musze sie kogos poradzic w tej sprawie , wiec licze na Wasza pomoc.Zatem Moj chlopak ma urodziny za 2 tygodnie a ja poprostu mam pustke w głowie co moglabym mu kupic.Jestemy dlugo ze soba prawie 3 lata i wiele rzeczy dostał odemnie przez ten okres i teraz poprostu nie mam pomyslu.Moze wy macie jakims pomysl co bym mogla mu kupic a zalezy mi na tym zeby sie ucieszył. Z góry dziękuje :) za odpowiedzi
Zależy jakimi pieniędzmi dysponujesz i co mu już kupowałaś (;
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również świętym spokojem."
Myślałam, że Twój chłopak popełnił samobójstwo, albo Twoi rodzice zginęli w wypadku, a Tobie o prezent chodzi. No co? Ta emotka przy temacie mnie zmyliła [ tematów nie czytam]
No właśnie, napisz ile możesz wydać i czego kupić już nie chcesz ;P
Standardowy prezent - dezodorant lub żel pod prysznic z jakiegoś adidasa ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Coś z jajem Kup mu koszulkę z jakimś fajnym napisem, albo kubki też niektóre niezłe są.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
no ja np. jak mi sie wyczerpały pomysły kupiłam mojemu facetowi koszulke na zamówienie z napisem "Lena's private property" ( Prywatna własność Leny )
Chciałam mu dać coś oryginalnego i coś co by go pozytywnie zaskoczyło i udało mi się
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy są komediantami :..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum