Zauważyliście te dziwne zjawisko? Może sami w nie popadliście. Dla mnie to jest głupie. Zachowanie mojego kuzyna, który 30 zł wydaje w jeden dzień. Co o tym sądzicie?
No wiesz jesli ktos dzwoni bo musi to rozumiem, ale jesli ktos pisze "codzienne smsy" to troche chore tyle wydawac.. U mnie to jest tak wydaje dużo ale potem jak braknie kaski na telefonie to doładowywuje tylko wtedy kiedy jest to naprawde potrzebne
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Gdybym miała możliwość rozmawiania z kimś na żywo, to bym nie pisała i nie dzwoniła tyle;)
Ale u mnie to jeszcze jest w normie:) Kupuję pakiety do orendż, więc starcza mi to na 5dni. A, że mam dwa telefony, bo drugi na abonament, to z jednego piszę, z drugiego dzwonię:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
ja jestem oszczędna dziewczyna! Wykupuję pakiety sms'ow, to wielka oszczędność. Jak mam się czegoś dowiedzieć, wolę zadzwonić, niz czekać na czyjąś odpowiedź. Bez telefonu nie wyobrażam sobie zycia.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Hm... Ja nie muszę chcieć się czegoś dowiedzieć, żeby do kogoś napisać;) Jeśli mi się nudzi, to potrafi pójść się kochać około 200 smsów;D I to tak, że smsuję np. z pięcioma osobami na raz:) Często tak mam:)
Dzwonię tylko w wyjątkowych wypadkach, czyli do rodziny lub jeśli już, to rozmawiam przez telefon z przyjaciółką:) Albo, jak się umówiłam i muszę się z kimś jeszcze zgadać. Tak jest najprościej:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Hm... Ja nie muszę chcieć się czegoś dowiedzieć, żeby do kogoś napisać;) Jeśli mi się nudzi, to potrafi pójść się kochać około 200 smsów;D I to tak, że smsuję np. z pięcioma osobami na raz:) Często tak mam:)
to też, I po to mam pakieciki ;p bo większość osób, z którymi pisze, też ma z plusa.
A tak- jeśli czegoś chcę- zazwyczaj dzwonię.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
ja sobie doladowuje co miesiac regularnie 30 zl :d czasem mi cos przechdozi na nastepny miesiac, a czasem mi niestety brakuje ;)
Ale czesto tez zostawialm telefonw domu zeby sie od wszystkich wylaczyc i ide sobie gdzie s;)
tak zawsze kupuje sobie pakiet 500 smsow ;) i czesto np drugi pakiet na rozmowy... 200 minut za 8 zl ;) (ew nie kupuje i nigdzie nie dzwonie):D
;)))
Oj telefon czetso jest przydatny :) ale nie kurde dzieciom co maja po 12-13 lat--- wkur... denerwuje mnie to strasznie jak widze takei dziecko z podsttawowkiz komorka rece...
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum