Lubicie taką żywność <fast foody>?Co najczęściej zamawiacie? :)
Jak najbardziej tak lubię sobie czasami zjeść jakieś chipsy, frytki, czy coś podobnego. Ale nigdy nie jem "mięsnych fast-foodów" czyli np. hamburgera z kotletem czy coś. Do takich rzeczy mam lekkie obżydzenie. Zjem hamburgera ale tylko wegetariańskiego Gdy
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie lubię żadnych hamburgerów z Mc'Donalda. Są paskudne.. blee..
Ale ogólnie lubię fastfoody. Pizza, knysza wegetariańska, frytki, zapiekanka :)) To lubię ;p
a z Mc'Donalda to tylko lody. Mc Flurry. Pyszne są :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
A no kiedys non stop sie zywiŁam w takich miejscach bo szybko smacznie i fajny klimat, no ale od kiedy jestem na diecie musiaŁam odstawic jedzenia tego typu :|
_________________ Winicie mnie za to ze jestem rozpieszczona ?
wasza sprawa !
Ja sobie w zyciu rade dam !
W MC toleruje tylko lody i shake :)(
reszte to fuj:)
czasami ide bo MC mam minute drogi od uczelnii to na przerwie można obskoczyć :)
ale nie żywie sie tam bo na nas widok i zapach tego starego oleju to aż mnie pociąga...
Czasem, na wycieczkach szkolnych jeździmy do fast-foodowych restauracji, to się je :)
Najczęściej jest to McDonald. Moje ulubione "dania"? Cheesburger, shake, kiedyś jadłam tam dobrą sałatkę, ale nie pamiętam nazwy :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Lubię kawę z McDonalda -- odkąd mają zielonego Jacobsa. Dobra rzecz, jak rano dojeżdżam do Krakowa i potrzebuję szybkiej pobudki -- wszystkie automaty się chowają.
A jedzenie -- nie, nie lubię śmieciowego żarcia, bo nie dość, że nie jest smaczne, to jeszcze niezdrowe -- a tak naprawdę nie przedstawia żadnych szczególnych wartości odżywczych, po takim cheesburgerze, to bym pewnie za godzine była znowu głodna.
Z takich sieciówek to czasem tylko zahaczam o SubWaya, jak już nie mam wyboru, ale kanapki są bardzo dobre i ze świeżymi warzywami, co się ceni (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-30, 17:26
W KFC nie byłem, a w McDonaldzie byłem i to kilka razy. Nie żywię się w takich miejscach. Te hamburgery, frytki i cola...bardzo nie zdrowe i niesmaczne. Jak już mam jeść burgera, to zjem takiego prawdziwego co sprzedawają w oddzielnych sklepach. Tam masz kapustę, ogórki, wszystko, a w tym burgerze z Donalda tylko bułka, mięso i ketchup.
W samym McDonaldzie i KFC rzadko sie odżywiam. Jak już jestem to zamawiam obowiązkowo shake, lody także są smaczne. Co do samych fast foodów to lubię takie niezdrowe jedzenie. Zapiekanka, pizza, hamburger, frytki.. Najczęściej zamawiam takie jedzenie, gdy jestem w mieście i po prostu jestem głodna i natychmiast potrzebuje coś zjeść.
ogólnie noi chodzę nie lubię i nie jadam, tylko i na wyczcieczkach za granicą bo tam szybko trzeba coś ciepłego czy w ogóle coś zjeśc no albo jak jest jakiś wypad z klasy no a tak poza tym unikam
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum