Na to forum trafiłam dzięki naszej cudownej wyszukiwarce Google Znajdowało się bodajże na siódmej stronie, a kliknęłam tylko dzięki sympatycznemu adresowi. Żeby coś mogło mnie zainteresować musi wyglądać lub brzmieć sympatycznie
Od pięciu lat jeżdżę konno. Hobbistycznie , nie dla zawodów, nie dla figury, nie dla zabicia czasu tylko dla koni - to najwspanialsze, najpiękniejsze i najmądrzejsze zwierzęta, które nigdy nie powiedziały, że mają nas w nosie. A czasem naprawdę powinny. Oprócz tego czytam książki, czasem sama też coś napiszę - ale to jest tylko dla mnie, gdyż za bardzo boję się krytyki. Ludzie mogą mnie krytykować w każdy sposób, ale nienawidzę kiedy ktoś mówi, że to co napisałam jest słabe. O, ja świetnie sobie zdaję z tego sprawę. Ale w tej dziedzinie pragnę samych motywujących pochwał.
Lubię popadać w melancholię a chwilę później śmiać się z niczego. Mało ludzi jest w stanie to znieść, dlatego otaczam się w kręgu trzech-czterech stałych osób, z innymi utrzymując luźne, jedynie koleżeńskie kontakty. Dzięki temu utrzymuję opinie miłej, sympatycznej, trochę szalonej lecz skrytej osoby. Nie znają mnie, oj nie znają
Dużo klnę. To moja potworna, okropna wada. Nie potrafię się powstrzymać w domu, w szkole, na ulicy, pisząc sms lub dzwoniąc do babci. Nie wiem skąd mi się to wzięło.
Myślę, że śmiało mogę się okrzyknąć wrogiem tytoniu. Zdarzyło mi się kilka razy palić sziszę, ale tylko i wyłącznie turystycznie. Podczas wizyty w Turcji, w Afryce. Kraje arabskie mnie pasjonują, ale nigdy nie mam czasu by dowiedzieć się o nich czegoś więcej.
Kiedyś grałam na pianinie, w prywatnej szkole muzycznej. Nie dostałam dyplomu, bo mi się znudziło. Teraz żałuję. Od września bieżącego roku zaczynam grać na gitarze. Nie wiem, skąd znajdę na to czas, ale jak zwykle - będę improwizować. Lubię to słowo i jego znaczenie. Lubie postępować zgodnie z nim: improwizacja. Omrrrr, piękne...
Edukuję się w I gimnazjum krakowskim. Na Bernardyńskiej
Mam kota na punkcie kotów. Nie lubię psów. Kiedyś hodowałam myszy. Robię sobie zoo w pokoju i potem nie mogę spać. Jestem początkującą wegetarianką, która mimo wszystko lubi nóżki z kurczaka i czasem wymięka. Nienawidzę się w tych chwilach, kiedy z uwielbieniem oblizuję palce. A w mojej głowie pulsuje obraz krwi, która przedostaje się do mojego żołądka wraz z ulatniającym życiem nic nie winnej kury.
I znowu się rozpisałam....
Miło mi Was poznać
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Na początku Cię nie przywitam, ale wyrażę swoje zdziwienie. Nie wiem jak inni, ale ja nawet nie podejrzewałam, że ktoś tu się może jeszcze zarejestrować i taki esej strzelić na przywitanie ;)
No więc, witam Cię bardzo serdecznie
Po tych kilku zdaniach, jakie właśnie przed chwilą przeczytałam mogę stwierdzić, że jesteś sympatyczną i inteligentną osobą (ale to nic dziwnego, bo tu tylko takie osoby się logują) ;)
Asia napisał/a:
Znajdowało się bodajże na siódmej stronie, a kliknęłam tylko dzięki sympatycznemu adresowi.
Haha, to mnie rozwaliło ^^
Asia napisał/a:
Zdarzyło mi się kilka razy palić sziszę, ale tylko i wyłącznie turystycznie. Podczas wizyty w Turcji, w Afryce.
Podczas wizyty w polskich górach też nieźle smakuje...
Asia napisał/a:
Od września bieżącego roku zaczynam grać na gitarze.
Też mam takie postanowienie, tylko cały czas te miesiące się zmieniają
Zostań z nami, ożyw to forum, bo widać, że zwariowana z Ciebie osoba
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum