Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Merhaba!
Autor Wiadomość
Asia 

Punktów
Wysłany: 2009-08-09, 13:14   Merhaba!

Na to forum trafiłam dzięki naszej cudownej wyszukiwarce Google ;-) Znajdowało się bodajże na siódmej stronie, a kliknęłam tylko dzięki sympatycznemu adresowi. Żeby coś mogło mnie zainteresować musi wyglądać lub brzmieć sympatycznie :-P
Od pięciu lat jeżdżę konno. Hobbistycznie , nie dla zawodów, nie dla figury, nie dla zabicia czasu tylko dla koni - to najwspanialsze, najpiękniejsze i najmądrzejsze zwierzęta, które nigdy nie powiedziały, że mają nas w nosie. A czasem naprawdę powinny. Oprócz tego czytam książki, czasem sama też coś napiszę - ale to jest tylko dla mnie, gdyż za bardzo boję się krytyki. Ludzie mogą mnie krytykować w każdy sposób, ale nienawidzę kiedy ktoś mówi, że to co napisałam jest słabe. O, ja świetnie sobie zdaję z tego sprawę. Ale w tej dziedzinie pragnę samych motywujących pochwał. :mrgreen:
Lubię popadać w melancholię a chwilę później śmiać się z niczego. Mało ludzi jest w stanie to znieść, dlatego otaczam się w kręgu trzech-czterech stałych osób, z innymi utrzymując luźne, jedynie koleżeńskie kontakty. Dzięki temu utrzymuję opinie miłej, sympatycznej, trochę szalonej lecz skrytej osoby. Nie znają mnie, oj nie znają :mrgreen:
Dużo klnę. To moja potworna, okropna wada. Nie potrafię się powstrzymać w domu, w szkole, na ulicy, pisząc sms lub dzwoniąc do babci. Nie wiem skąd mi się to wzięło.
Myślę, że śmiało mogę się okrzyknąć wrogiem tytoniu. Zdarzyło mi się kilka razy palić sziszę, ale tylko i wyłącznie turystycznie. Podczas wizyty w Turcji, w Afryce. Kraje arabskie mnie pasjonują, ale nigdy nie mam czasu by dowiedzieć się o nich czegoś więcej.
Kiedyś grałam na pianinie, w prywatnej szkole muzycznej. Nie dostałam dyplomu, bo mi się znudziło. Teraz żałuję. Od września bieżącego roku zaczynam grać na gitarze. Nie wiem, skąd znajdę na to czas, ale jak zwykle - będę improwizować. Lubię to słowo i jego znaczenie. Lubie postępować zgodnie z nim: improwizacja. Omrrrr, piękne... ;-)
Edukuję się w I gimnazjum krakowskim. Na Bernardyńskiej :-P
Mam kota na punkcie kotów. Nie lubię psów. Kiedyś hodowałam myszy. Robię sobie zoo w pokoju i potem nie mogę spać. Jestem początkującą wegetarianką, która mimo wszystko lubi nóżki z kurczaka i czasem wymięka. Nienawidzę się w tych chwilach, kiedy z uwielbieniem oblizuję palce. A w mojej głowie pulsuje obraz krwi, która przedostaje się do mojego żołądka wraz z ulatniającym życiem nic nie winnej kury.
I znowu się rozpisałam....
Miło mi Was poznać ;-)

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2009-08-09, 13:33   

Na początku Cię nie przywitam, ale wyrażę swoje zdziwienie. Nie wiem jak inni, ale ja nawet nie podejrzewałam, że ktoś tu się może jeszcze zarejestrować i taki esej strzelić na przywitanie ;)

No więc, witam Cię bardzo serdecznie :mrgreen:
Po tych kilku zdaniach, jakie właśnie przed chwilą przeczytałam mogę stwierdzić, że jesteś sympatyczną i inteligentną osobą (ale to nic dziwnego, bo tu tylko takie osoby się logują) ;)

Asia napisał/a:
Znajdowało się bodajże na siódmej stronie, a kliknęłam tylko dzięki sympatycznemu adresowi.

Haha, to mnie rozwaliło ^^

Asia napisał/a:
Zdarzyło mi się kilka razy palić sziszę, ale tylko i wyłącznie turystycznie. Podczas wizyty w Turcji, w Afryce.

Podczas wizyty w polskich górach też nieźle smakuje... :roll:

Asia napisał/a:
Od września bieżącego roku zaczynam grać na gitarze.

Też mam takie postanowienie, tylko cały czas te miesiące się zmieniają :-P

Zostań z nami, ożyw to forum, bo widać, że zwariowana z Ciebie osoba ;-)

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2009-08-11, 11:33   

Witaj! Faktycznie miło przywitać nową osobę. ;-)
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu