Nic o nich nie sądzę;)
Ot, przesadnie zadbani mężczyźni:) Zazwyczaj sympatyczni:)
Nic do nich nie mam, chociaż osobiście nie związałabym się z mężczyzną, który spędza przed lustrem więcej czasu ode mnie:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Osobiście nie miałam nigdy z nimi do czynienia, więc niewiele mogę powiedzieć.
Nie przeszkadzają mi, nie podobają się. Są obojętni.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Znam taka osobka i musze przyznac , ze chyba bardie sympatycznego chlpaka nie spotkalam :D
Tylko czasem zbyt długo musze na niego czekac, bo oczywiscie wloski.... ubranko.. itp itd :d dobrze, ze sie nie maluje bo kolejna godizna by minela.
I akurat w jego przypakdu to kada laska na niego leci hehe:D:d
Ale ja do takich chlopakow nic nie mam, sa bardzo sympatyczniii i w ogole ;)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
I akurat w jego przypakdu to kada laska na niego leci hehe:D:d
no ja tez znam takich i co mnie zawsze dziwilo- dziewczyny za nimi leca ale sa to zwlaszcza te gorace 15-16stki (sorry za okreslenie)
ale dla mnie to gruba przesada opalone cialko na solarium wymalsamowane nozki i gladkie jak moje
no ja tez znam takich i co mnie zawsze dziwilo- dziewczyny za nimi leca ale sa to zwlaszcza te gorace 15-16stki (sorry za okreslenie)
Akurat jak siedzielismy na placu litewkim na laweczce to na przeciwko nas siadly 19nastki (wiem, bo sa ode mnie ze szkoly) to siedzialy i sie sliniły do niego :/ mialam az ochote zapytac "i co sie kur** gapisz jak bym Ci kanapke obiecała?" :/ ehh...
buziak napisał/a:
troche oni mi sie z takim Kenem kojarza
Moze troszke ;)
Wszystko przez to, ze wiecej czasu spedzaja przed lustrem niz kobiety
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum