Ja chyba początek 2 gimnazjum ?
Albo koniec 1? Szczerze mówiac tego bardzo nie pamiętam, ale wiem, ze to było dawno...
Ja różnie.. o tak po domciu to zazwyczaj podpaski.... ale jak gdzieś ide.. jakas impreza, szkola itp to wole tampony :)
Ostatnio zauwazyłam, ze wiele mlodych dziewczyn boi sie stosowac tampony, tylko nie wiem dlaczego?? bo wiadmo, ze starsze kobiety już tak nie wymyslają zazwyczaj zostaja przy podpaskach :)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
słuchaj szmureczek jest tak przypomowany, ze sie napewno nie urwie, bo nie jest tylko na koncu tylko przez całosc przewleczony ;) i jest bardzo dobrze przymocowany ;) gdyby sie sznureczki urywały to tamponów nikt by nie stosował ;)
Smiało możez zacząc uzywać ;)
Jeżeli boisz sie to porozmawij z mamą popros ja o to by CI kupiła.
PS: dziewcyzny mam prosbe ;) nie spamujcie tak na forum bo sie smietnik robi straszny ;)
To dobrzem, ze sie udzielcie- niezmiermnie mnie to cieszy ale o takich np prywatnych sprawach w stylu "kocham Cie" - taki przyklad, albo "przyjedz do mnie" (czy cos tam bylo) to na GG ;))) Bo na forum sie wtedy robi bałagan. i to jest zwyczajnie nie na temat
Pozdrawiam ;**
I tego i tego. Tampony są dużo wygodniejsze i dlatego używam ich najczęsciej gdy gdzieś wychodzę (szkoła, basen, etc.)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
; o
W gimnazjum dopiero?
Ja pierwszą miesiączkę dostałam w czwartek podstawówce...
Używam podpasek, nie bawię się w tampony, chyba, że zmusi mnie do tego sytuacja.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
używam tylko i wyłacznie tamponów... oczywiscie w nocy podpasek bo takie sa zalecenia ale gdyby bylo mozna to o pampersach wogoel bym zapomniala... pierwszy raz zobaczylam niespodzianke w majteczkach na poczatku 6 klasy i jak tak poczytalam co piszecie to tak jakos sie troszke zdziwilam bo jakos tak pozno was to spotkalo 1, 2 gimnazjum... ale szczerze powiem ze zazdroszcze tez bym tak chciala no ale...
bo jakos tak pozno was to spotkalo 1, 2 gimnazjum... ale szczerze powiem ze zazdroszcze tez bym tak chciala no ale...
wiesz to zalezy od kiedy kto dojrzewa;)
ja bylam zawsze mala chuda i drobna wiec u mnie to bylo troszeczke pozniej niz nop u dziewczyn o kraglejszej figurze (bo zazwyczaj takie dziewczyny wczesniej dojrzewaja od tych chudych)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum