nawet o 3 w nocy zadzwonić pod pretekstem powiedzienia "Kocham Cię" niby to tylko dwa słowa a daja nam tak wiele
gdyby ktoś, nawet mój ukochany zadzwonił do mnie o tej porze to raczej bym się zdenerwowała. Taa, niby powinnam się cieszyć że ktoś mi o takiej porze wyznania robi. Ale moim zdaniem to błazenada i zbytnie uogólnienie z twojej strony.
lena1414 napisał/a:
Jeżeli jesteśmy zakochani to nie mozemy wytrzymac bez najukochańszego/naujkochańszej ani chwili. Złościmy się, gdy jest na gadu i do nas nie pisze.
I z tymi dwoma zdaniami też się nie zgodzę. Bo moim zdaniem: gdy ktoś jest zakochany prawdziwie to potrafi jakiś tam krótki czas wytrzymać bez drugiej osoby. Bo miłość ni polega na tym żeby nie odstępować drugiej osoby ani na krok.
I z tym złoszczeniem się gdy nie pisze na gg.. dziwne jak dla mnie. Przecież chłopak nie musi do dziewczyny cały czas pisać, wypadało by, ale wątpię żeby jakaś dziewczyna mogła się za takie coś gniewać. (haos w twojej wypowiedzi i zbytnie uogólnianie:))
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
lena1414 napisał/a:
nawet o 3 w nocy zadzwonić pod pretekstem powiedzienia "Kocham Cię" niby to tylko dwa słowa a daja nam tak wiele
gdyby ktoś, nawet mój ukochany zadzwonił do mnie o tej porze to raczej bym się zdenerwowała. Taa, niby powinnam się cieszyć że ktoś mi o takiej porze wyznania robi. Ale moim zdaniem to błazenada i zbytnie uogólnienie z twojej strony.
Miałam napisać to samo, ale zrezygnowałam, żebyście nie uznali czasem, że piszę to z zazdrości
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Lena ewidentnie opisała gimnazjalne zauroczenie (:
Ciężko mi wyobrazić sobie siebie złoszczącą się przed laptopem, że go nie ma na gadu (; a jakbym spędzała czas tylko z nim, to bym zwariowała bardzo szybko.
Co znaczy, że nie kocham? Nie sądzę.
Ale z takiego pojęcia miłości się na całe szczęście wyrasta.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum