Co my¶licie o tym, żeby spróbować swoich sił w modelingu? Brać udział w sesjach zdjęciowych, pokazach mody? Brzmi nierealnie, ale niedawno powstał serwis www. models.pl , na którym może zarejestrować się każdy i gdzie być może można zostać zauważonym.
Ja się zarejestrowałem, wczoraj uzupełniłem wszystkie dane, a teraz pozostaje mi tylko czekać i się bawić :P
A co w o takim czym¶ my¶licie?
Jest wiele takich [portali gdzie można umie¶cić swoje fotki:)
a czy to jest skuteczne to nie wiem bo nigdzy na takich portalach nie siedziałam i nie umieszczałam swoich fotek:)
tak naprawde to neiwiele dziewczyn ma możliwo¶ci fizyczne aby co¶ osi±gnac w tej braży choc mamy dużo ładnych dziewczyn- ale bycie ładnym to zamało
Mnie nigdy modeling ani moda nie poci±gały. Mam własny styl, a ci, którzy chc± się kierować mod± i/lub zostawać modelkami, to niech sobie zostaj±. A warunków i tak nie mam
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Głupia!
Twojej figury nie widziałam, ale twarz masz ładn± ^^
jakby nie było troche j± na fotce pokazywałam :)
Poza tym nie spełaniam podstawowych wymogów modelingowej twarz- osobi¶cie to dla mnie nie tragedia bo nie wszystie musz± być modelkami ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum